معرفی مرکز نصب و تعمیر انواع لوازم خانگی برقی در اراک
🔴 محمد رضا رحیمی
🔹 محمد رضا رحیمی یکی از بنام ترین فعالان در زمینه نصب و تعمیر انواع لوازم خانگی برقی در اراک می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .
🔴 معرفی اجمالی خدمات محمد رضا رحیمی :
✅ نصب وتعمیر لباسشویی ،ظرفشویی
✅ نصب وتعمیر تلوزیون،ساید،ماکروفر
✅ نصب وتعمیر کولر گازی
و…
🔸 شماره تماس ↔️ در انتظار واریز وجه آگهی ↔️
🔸 شماره تماس ↔️ در انتظار واریز وجه آگهی ↔️
🔸 آدرس اراک
نکات مهم در نصب ماشین های لباسشویی چیست؟
1- مکان استقرار ماشین می بایست نقطه ای از منزل در نظر گرفته شود که از عوامل مخرب مانند باران ، بخار آب و یا تابش مستقیم نور آفتاب در امان باشد. به عنوان مثال نصب ماشین لباسشویی در قسمتی از حمام و یا گوشه ای از حیاط منزل به هیچ وجه صحیح نیست.
۲- همواره به استقرار ماشین در حالت کاملاً تراز توجه کنید زیرا در صورت عدم استقرار تراز ماشین ، صدای آن در حالت کار ، بالاخص در زمان آبگیری از لباسها ، فوق العاده زیاد خواهد بود.
٣- دقت نمایید که مقدار لباس ریخته شده درون ماشین بیش از ظرفیت آن نباشد.
۴- از ماشین لباسشویی جهت شستشوی لباسها به طور مداوم استفاده نکنید بلکه بین شستشوی دو دسته از لباسها ، حداقل یکساعت به ماشین استراحت دهید.
۵- هرگز ولوم تایمر را در جهت عکس حرکت عقربه های ساعت نچرخانید زیرا این امر موجب شکسته شدن زایده های توپی تایمر و در نتیجه به هم ریختن برنامه های شستشو خواهد شد.
۶- در انتخاب پودر مخصوص ماشین بسیار حساس باشید زیرا در صورت تولید کف بیش از حد سقف آب جذب شده در ماشین تغییر خواهد نمود.
۷ – از پودرهایی استفاده کنید که در کاهش سختی آب مؤثر باشند. این پودرها از به وجود آمدن رسوبات ناشی از املاح آب بر روی بدنه درام ، چلیک و سایر قسمت ها بسیار اثرگذارند.
8 – همواره برنامه مورد نظر در تایمر را متناسب با جنس ، رنگ و.. لباس ها انتخاب کنید.
۹- قبل از قرار دادن لباسها درون ماشین ، از محتویات درون آنها مطلع باشید. وجود اشیایی چون سگه ، ساچمه ، میخ و…. در جیب لباسها می تواند به ماشین آسیب برساند.
۱۰ – جهت حصول نتیجه بهتر ، لباسها را جدا از یکدیگر درون ماشین قرار دهید. لباسها و پارچه های کوچک مانند جوراب ، دستکش ، روسری و… را درون کیسه مخصوص قرار داده و سپس درون مخزن شستشو بگذارید.
۱۱ – در فواصل زمانی معین نسبت به نظافت جاپودری و فیلتر پمپ تخلیه اقدام کنید.
۱۲ – یکبار در هر ماه ضروری است ماشین لباسشویی را بدون لباس روشن کنید. جهت حصول نتیجه بهتر می توانید در جاپودری یک قاشق جوش شیرین و یا سایر مواد پاک کننده رسوبات آهکی بریزید تا قطعات داخلی ماشین از وجود تکه های پودر خشک شده و همچنین املاح رسوب شده پاک شود.
۱۳ – شیلنگ فاضلاب را در ارتفاع مناسب نصب نمایید.
۱۴ – هر گونه چکه از ماشین را جدی تلقی کرده و پس از قطع برق و بستن شیر آب شهر به جستجو و رفع عیب بپردازید.
۱۵ – به محض تغییر صدای ماشین ، از ادامه کار آن جلوگیری کنید. تا عیب شناسایی و رفع نشده از لباسشویی استفاده نکنید.
۱۶- همواره قبل از روشن کردن لباسشویی ، از باز بودن شیر آب ، اتصال برق به ماشین ، ریخته شدن پودر شوینده در خانه های مورد نظر جاپوردی ، بسته شدن کامل درب و همچنین متناسب بودن برنامه انتخاب شده با جنس لباسها مطمئن شوید.
۱۷ – همواره پس از اتمام برنامه های شستشو ، با فشار تایمر به داخل ، ماشین را کاملا خاموش و پس از آن شیر آب را ببندید و دو شاخه برق لباسشویی را از پریز خارج کنید.
۱۸ – پس از تخلیه لباسهای درون ماشین ، توسط یک پارچه نرم ، آب موجود بر روی لاستیک دور درب را خشک نموده و از بستن درب خودداری کنید تا حرکت جریان هوا داخل ماشین از ایجاد بخار آبهای موجود جلوگیری کند.
19 – هرگز المنت (هیتر) را در شرایطی که آب درون ماشین نیست ، برقدار نکنید.
۲۰ – از بسته شدن اصولی سیم ارت به بدنه ماشین اطمینان حاصل کنید.