معرفی بهترین مرکز اجرای گازرسانی تاسیسات و آتش نشانی و نصب موتورخانه در سراسر تهران
? شرکت ساختمانی تاسیساتی کیامهر پرشیا
? شرکت ساختمانی تاسیساتی کیامهر پرشیا با سوابق طولانی و رزومه فعال و نیروهای مجرب آماده ارائه خدمات به همشهریان گرامی می باشد
.
? معرفی اجمالی خدمات شرکت ساختمانی تاسیساتی کیامهر پرشیا :
✅ اجرای گازرسانی تجاری ، صنعتی ، مسکونی ، فشار قوی و فشار ضعیف تا ظرفیت g100
✅ اجرای انواع لوله کشی و سیستم گرمایش از کف
✅ تصفیه استخر و سونا و جکوزی
✅ نصب و راهبری موتورخانه ساختمانی و صنعتی
✅ باز سازی و تغییرات دکوراسیون داخلی
کار ما معرف ماست
✅ اجرای خدمات تخصصی گازرسانی تاسیسات و آتش نشانی
✅ انجام خدمات در تمام نقاط تهران
و…
? شماره تماس 09121948556
? شماره تماس 09391948556
? شماره تماس 02122935661
طراحی تاسیسات مکانیکی ساختمان در سیستم گاز رسانی چگونه انجام می شود؟
یکی از مهمترین سیستمهایی که باید در طراحی تاسیسات ساختمان وجود داشته باشد سیستم گازرسانی در خانه است. بدون وجود این سیستم، گرمایش که از جمله مهمترین بخش ساختمانسازی است ایجاد نخواهد شد.
برای استفاده از گاز خانگی کافی است طراحی سیستم لوله کشی در ساختمان را به دست مهندس تاسیسات بسپارید تا در نواحی مناسبی این سیستمها را جایگذاری کند. این افراد عموما لوله کشی گاز را در مراحل زیر انجام میدهد.
مشخص کردن مسیرهای لوله کشی گاز
در طراحی تاسیسات ساختمان کافی است مسیرهایی را برای لوله کشی گاز در نظر بگیرید که بسیار کوتاه و در عین حال دارای ایمنی بالا باشند. همچنین این مسیر باید به نحوی انتخاب شود که به سازه ساختمان صدمهای وارد نکند. طراح تاسیسات مکانیکی باید در این زمینه هزینههای کارفرما را نیز مد نظر قرار دهد.
نقشه این سیستمها باید در پلان اصلی ساختمان قابل مشاهده باشد تا از این طریق محل قرارگیری لولههای گاز در داخل ساختمان مشخص شود و در زمان اجرا مشکلی به وجود نیاید. در واقع اطلاعات دیگری مانند نوع لوله، جنس، اندازه و قطر آن نیز باید در کنار هر سیستم لوله کشی ذکر شود. همچنین کلیه جزئیات دیگر مانند محل قرارگیری دودکشهای بخاری در کلیه پلانهای ساختمان مشخص خواهد شد.
انتخاب اندازه مناسبی از لولهها
جهت اجرای تاسیسات مکانیکی ساختمان در سیستم گازرسانی کافی است که قطر مناسبی از لولهها را برای عبور جریان گاز در نظر بگیرید. طراحان از طریق فرمولهای متفاوتی که در این زمینه وجود دارد قطر لوله در هر قسمت از ساختمان را مشخص میکنند.
قطر لولهها به گونهای است که هیچ گونه افت فشاری بین منبع تامینکننده گاز و وسایل گازسوز ایجاد نمیشود. جهت محاسبه قطر مناسب برای لولهگذاری باید بالاترین فشار گاز بین منبع اصلی و تجهیزات گازسوز را در نظر داشت. همچنین طول لوله کشیها و میزان چگالی گاز از جمله نکات دیگری است که روی قطر انتخابی لولههای گاز تاثیر میگذارد.
انواع سیستمهای اجرایی لوله کشی گاز در ساختمان
جهت نصب لولههای گاز در داخل ساختمان از دو روش روکار و توکار استفاده میکنند. لوله کشی گاز به صورت روکار همانطور که از اسم آن مشخص است در خارج از دیوارهای ساختمان قرار میگیرد. در این نوع لوله کشی امکان تعویض و تعمیر لولهها وجود دارد و نیازی به تخریب دیوار یا موانع دیگر در این روش نیست، اما سیستمهای توکار در داخل دیوار ساختمان قرار میگیرند و مشاهده آنها تنها در صورتی امکانپذیر است که مانع دیوار برداشته شود. هر کدام از این روشها با توجه به مزایا و کاربردی که دارند استفاده میشوند.
لولههای سیستم گاز رسانی از چه جنسی است؟
با توجه به کاربردی که سیستمهای گازرسانی در طراحی تاسیسات مکانیکی ساختمان دارند آنها را از جنسهای متفاوتی میسازند که در زیر به آنها اشاره میکنیم:
• لولههای پلی اتیلن
این لولهها دارای وزن سبک، نصب راحت، مقاومت بالا در برابر فشار و شکستگی و بسیاری از ویژگیهای دیگر هستند.
• لولههای فولادی
این نوع از لولهها دارای قابلیت ضدزنگ و پوسیدگی و مقاومت بالا هستند.
• لولههای مسی
لولههای مسی را باید با استفاده از اتصالات مناسب روی دیوار قرار داد تا هیچ گونه آسیبی به آنها وارد نشود.