معرفی آموزشگاه آزاد هنرهای تجسمی هنر جاویدان در کرج – گوهردشت
🔴 آموزشگاه آزاد هنرهای تجسمی هنر جاویدان
🔹 آموزشگاه آزاد هنرهای تجسمی هنر جاویدان یکی از بنام ترین فعالان در زمینه آموزش هنرهای تجسمی در کرج – گوهردشت می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .
🔹 با مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
🔴 معرفی اجمالی خدمات آموزشگاه آزاد هنرهای تجسمی هنر جاویدان :
✅ آموزش نقاشی
✅ آموزش انواع سبک های نقاشی
✅ رنگ روغن
✅ ️سیاه قلم
✏️طراحی
✅ پاستل
✅ ️تابلوهای مدرن
✅ رزین
❇️✳️هنر نقطه کوبی
و…
✅ در محیطی کاملا دوستانه و صمیمی
✅ بدون محدودیت ساعت
✅ ۴جلسه در ماه
✅ ️برگزاری نمایشگاه های داخلی و خارجی ویژه هنرجویان
✅ در کرج و البرز
و…
🔸 شماره تماس 09193964081
🔸 آدرس گوهردشت خ اصلی بین هفتم و هشتم ساختمان 78 طبقه اخر
هنرهای تجسمی چیست؟
هنرهای تجسمی انواع فرمهای هنری هستند که ما میتوانیم ببینیم و در مقابل هنرهای شنیداری قرار میگیرند. این فرمهای هنری به شدت گسترده هستند و از تابلویی که روی دیوار آویزان کردهاید تا فیلمی که شب گذشته دیدهاید، به عنوان هنرهای تجسمی شناخته میشوند.
کدام فرمهای هنری به عنوان هنرهای تجسمی شناخته میشوند؟
هنرهای تجسمی رسانههای مختلفی مثل نقاشی، طراحی، مجسمهسازی، معماری، عکاسی، فیلمسازی و چاپ را شامل میشود. اکثر این آثار هنری به این منظور ساخته میشوند که ما را از طریق تجربه بصری تحت تاثیر قرار دهند. یعنی زمانی که ما آنها را میبینیم، به شکلی احساساتمان تحت تاثیر قرار میگیرد.
داخل هنرهای تجسمی یک دستهبندی دیگر به نام هنرهای دکوراتیو و یا دستسازهها وجود دارد. هنرهایی که بیشتر استفاده ابزاری دارند اما به شکل هنری ایجاد میشوند و برای خلق آنها به هنر و استعداد نیاز دارید، داخل این دستهبندی قرار میگیرند. صنایعی مثل سرامیک سازی، ساخت وسایل منزل، پارچه بافی، طراحی داخلی، طراحی جواهرات آهنگری و نجاری داخل این دستهبندی قرار میگیرند.
هنر به چه چیزی گفته میشود؟
واژهی هنر تاریخچه بسیار جالبی دارد. در طول قرون وسطا یک رشته علمی بود که در هفت زمینه مختلف دستهبندی شده بود و به هیچ عنوان چیزی نبود که مردم بتوانند آن را ببینند. این هفت مورد عبارت بودند از دستور زبان، فصاحت و بلاغت، منطق دیالکتیک، حساب، هندسه، ستارهشناسی و موسیقی.
موضوع جالب این است که برای جدا کردن این هفت رشته از هنرهای کاربردی، از عبارت هنرهای زیبا (Fine Arts) برای اشاره به این هفت رشته استفاده میشد. زیرا فقط افرادی که با مردم عادی فرق داشتند (کسانی که Fine بودند) به این رشتهها میپیوستند. در مقابل افرادی که به هنرهای کاربردی مشغول بودند، به اندازهای سرشان شلوغ بود که وقت مطالعه و تحصیل نداشتند.
چندین قرن بعد، مردم متوجه شدند که تفاوت زیادی بین علم و هنر وجود دارد. از اینجا به بعد از عبارت Fine برای توصیف هرچیزی که برای حسهای انسانی لذتبخش بود استفاده شد. پس از حذف رشتههای علمی از لیست هفتگانه هنر این لیست شامل موسیقی، رقص، اپرا، ادبیات و همچنین برخی از هنرهای تجسمی مثل نقاشی، مجسمهسازی، معماری و هنرهای دکوراتیو بود.
در طول تاریخ لیست هنرهای زیبا خیلی طولانی شد و به همین خاطر در طول قرن بیستم این لیست به چهار دستهبندی زیر تقسیم شد:
ادبیات
هنرهای تجسمی
هنرهای شنیداری
هنرهای نمایشی
خود هنرهای تجسمی هم میتواند به دو دستهی هنرهای گرافیکی (که روی سطح صاف اجرا میشوند) و هنرهای پلاستیکی (برای مثال مجسمهسازی) تقسیم شود.
چه چیزی هنر را زیبا میکند؟
در دنیای هنرهای تجسمی مردم هنوز هم عقیده دارند که تفاوت زیادی بین هنرهای زیبا و هنرهای دیگر وجود دارد. این کار واقعا سردرگم کننده است و بسته به مخاطبی که دارید میتواند متفاوت باشد.
برای مثال مجسمهسازی و نقاشی تقریبا به صورت خودکار به عنوان هنر زیبا شناخته میشوند. اما هنرهای دکوراتیو که طبیعت زیباییشناختی دارد و به صنعتگری هم نیاز دارد به عنوان هنر زیبا شناخته نمیشود. علاوه بر این، هنرمندان بصری برخی اوقات خودشان را Fine Artist و در مقابل Commercial Artist معرفی میکنند. اما با این وجود برخی از انواع هنرهای تبلیغاتی و Commercial واقعا شگفتآور هستند و به عقیده برخی افراد به عنوان هنرهای زیبا شناخته میشوند.
به دلیل اینکه یک هنرمند برای گذران زندگی باید آثار هنری خود را به فروش برساند خیلیها عقیده دارند که اکثر هنرها تبلیغاتی هستند. در مقابل هنر تبلیغاتی برای اشاره به آثاری به کار میرود که هدف آنها فروش محصول دیگری است.