معرفی نصاب و اجرا کننده گلخانه های مدرن در یزد
🔴 علی اصغر رحیمی بیرونی
🔹 علی اصغر رحیمی بیرونی یکی از بنام ترین فعالان در زمینه نصاب و اجرا کننده گلخانه های مدرن در یزد می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .
🔴 معرفی اجمالی خدمات علی اصغر رحیمی بیرونی :
✅ تأسیسات گلخانه های مدرن
✅ از جوشی تا پیچ ومهره ای
✅ طرح های اسپانیایی وگاتیک
و…
🔸 شماره تماس ↔️ در انتظار واریز وجه آگهی ↔️
🔸آدرس یزد
گلخانه چیست ؟
گلخانه به فضای محدودی اطلاق میشود که قابلیت کنترل شرایط محیطی مناسب را برای رشد گیاهان در نواحی مختلف را در سرتاسر سال فراهم میکند. در واقع گلخانه ساختاری است که با مواد پوششی شفاف یا نیمه شفاف پوشیده شده است. گلخانه محصولات کشاورزی میتواند تمام یا بخشی از عوامل مؤثر در رشد را کنترل کند.
گلخانه به اندازه کافی بزرگ است که یک فرد به همراه ابزار کشاورزی در آن به راحتی حرکت کند. به عبارت دیگر گلخانه یک ساختار غیر طبیعی است که شرایط بهینه را برای رشد و تولید محصول کشاورزی مورد نظر در طول سال فراهم میکند. شرایط درونی گلخانه (میکروکلیما) به وسیله فاکتور های رشد مانند نور، دما، رطوبت و ترکیب هوا کنترل میشود که این عوامل میتواند در افزایش تولید مؤثر باشد. طبق این تعریف، جمله عملکرد گلخانه ایجاد کردن شرایط لازم و موردنیاز برای رشد و پرورش محصولی معین است. گلخانهها را میتوان از لحاظ کاربرد به دستههای مختلفی تقسیم کرد.
انواع سازه های گلخانه
۱) گلخانه های تونلی
انواع سازه گلخانهای تونلی دارای دیوارههای عمودی و مجزا نیستند و سازه از نقطه اتصال به زمین به صورت منحنی شکل است. شکل سقف گلخانههای تونلی، به دو صورت منحنی کامل و زاویهدار میباشد؛ در ساخت این نوع گلخانه اغلب از لولههای گالوانیزه استفاده میشود که برای نصب به پایههای بتنی احتیاج ندارند و با فاصله ۲/۵-۳ متر از یکدیگر در زمین محکم شدهاند. عرض دهانه این تونلها ۱۰-۶ متر و ارتفاع حداکثری آنها ۴-۳ متر می تواند باشد. انواع سازه گلخانه تونلی، نسبتاً ارزان هستند و به سرعت نصب میشوند و به علت شکل منحنی که دارند، از مقاومت بالایی در برابر باد و برف برخوردار هستند. همچنین امکان دریافت حداکثری نور خورشید را برای گیاهان فراهم میکند.
۲) گلخانه های سیرکولار
سازه گلخانه ای سیرکولار سقف کمانی و دیوارههای عمودی هستند. انواع سازه گلخانه سیرکولار دارای سقفی به صورت کمان کامل است. سازههای گلخانهای سیرکولار بیشتر مناطق گرمسیر که وزش باد در آنها شدید است ساخته میشوند. جهت ساختمان گلخانههای سیرکولار معمولا به صورت شمالی-جنوبی است و در تمام زمان تابش نور خورشید، آفتابگیر می باشند. در گلخانه های سیرکولار بیشتر کشت صیفی جات در کف گلخانه صورت می گیرد؛ زیرا امکان سکوبندی وجود ندارد. برای پوشش گلخانه های سیرکولار معمولاٌ از جنس پلاستیک استفاده می شود. از مزایای این نوع گلخانه می توان به کمترین میزان مقاومت ایرودینامیکی در برابر باد و حداکثر هوای موجود نسبت به سطح پوشش اشاره کرد. بدلیل مقاومت مناسب و خوب گلخانه سیرکولار در برابر باد، آب (باران شدید) و برف، عمومیت زیادی در جهان یافته است. از دیگر مزایای انواع گلخانه های سیرکولار می توان به ارزانتر بودن نسبت به سایر فرم ها و تابش مستقیم خورشید در تمام طول روز اشاره کرد.
۳) گلخانه های قله ای(شیروانی)
انواع سازههای گلخانهای قلهای، دارای سقفهایی با شیب ۲۵ تا ۳۰ درجه و دیوارههای عمودی هستند. گلخانههای قلهای (شیروانی)، مقاوم ترین سازه گلخانه در برابر برف است که هزینه احداث گلخانه آن، بسیار بیشتری نسبت به سایر گلخانه ها دارد. مهمترین مزایای این گلخانه نسبت به دیگر انواع گل خانهها، قابلیت انتقال نور بالا است که می تواند حداکثر میزان نور را به داخل گلخانه وارد کند که این مورد در مناطق گرمسیر و خصوصا در فصل تابستان از معایب به شمار می آید. این نوع گلخانه بیشتر در مناطق سردسیر مورد استفاده قرار می گیرد و بیشتر در این مناطق ساخته می شود.