معرفی بهترین مرکز خرید و فروش خودرو های فرسوده و اوراقی در بروجرد
🔴 داوود یار احمدی
🔹 داوود یار احمدی یکی از بنام ترین فعالان در زمینه خرید و فروش خودرو های فرسوده و اوراقی در بروجرد می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .
🔴 معرفی اجمالی خدمات داوود یار احمدی :
✅ مجموعه اوراق فروشی خریدار انواع ماشین های فرسوده شما به بهترین قیمت
✅ فروش لوازم استوک پژو ، پراید ، پیکان ، نیسان ، سمند و …
و…
🔸 با مدیریت یاراحمدی و فتحی نژاد
🔸 شماره تماس 09378167461
🔸 شماره تماس 09169623987
🔸 آدرس بروجرد میدان لر آباد
خودرو فرسوده چیست؟
هر نوع وسیله نقلیهای که سن مجاز آن از مدت تعیین شده گذشته باشد، خودروی فرسوده نامیده میشود و در حال حاضر مدت سن مجاز وسایل نقلیه به طور میانگین ۲۰ سال است. این مقدار سن گفته شده بیشتر برای وسایل نقلیه سواری با مصرف شخصی است، چراکه وسایل نقلیهای مانند تاکسی و یا مسافربری، به علت استفاده زیادی که از آنها استفاده میشود و رفت و آمد زیادی که در سطح شهر دارند، تنها عمر خودرو ملاک فرسودگیشان نیست، البته برای این نوع وسایل نقلیه موارد دیگری نظیر میزان کارکرد خودرو نیز مد نظر قرار میگیرد.
سن فرسودگی وسایل نقلیه یک معیار نسبی است که با توجه به شرایط اقتصادی، تکنولوژی و فرهنگی در جوامع مختلف متفاوت است، چراکه این سه وضعیت از عوامل تعیین کننده آن هستند، مثلا در کشورهای صنعتی که از اقتصاد توسعه یافته برخوردار هستند، خودروهای بیش از 5 سال کارکرد برای استفاده مناسب نیستند، این در حالی است که در سایر کشورها این میزان بیشتر از ۵ سال است.
فرسودگی خودروها به عواملی نظیر شرایط اقلیمی، نحوه تعمیر و نگهداری، کارکرد و طراحی خودرو نیز بستگی دارد.
بر اساس گفتهها؛ در حال حاضر عمر مفید خودروهای تولید داخل در حدود ۱۰ سال است، چراکه خودروهای جدیدی که این روزها تولید میشوند از کیفیت مورد نیاز برخوردار نیستند.
در کشور ما تعداد وسایل نقلیهای که میزان سن آنها از ۳۰ سال بیشتر باشد، بسیار زیاد است، همچنین تعداد وسایل نقلیهای که در سالهای اخیر از رده خارج شدهاند نیز نسبت به تعداد خودروهای شمارهگذاری شده بسیار ناچیز است.
برای همه آشکار است وسایل نقلیهای که با تکنولوژی قدیمی تولید شدهاند از نظر تولید آلایندههای هوا، صوتی، مصرف انرژی و… از اهمیت خاصی برخوردار هستند و علاوه بر تکنولوژی، ساخت عواملی دیگر نیز در این موضوع دخیل است که میتوان به مواردی نظیر: عدم تناسب بین تولید بیرویه خودرو و خروج خودروهای فرسوده اشاره کرد.
در حال حاضر کلانشهرهای کشور، به خصوص تهران که به عنوان پایتخت محسوب میشود، با آلودگی هوای بسیار زیادی در فصول مختلف و همچنین ترافیک سنگین ناشی از تردد خودروها مواجه هستند.
معضل از رده خارج کردن خودروهای فرسوده در کشور ما، به عنوان مشکلی برای برخی صاحبان خودروها محسوب میشود که باید هزینه زیادی برای نگهداری خودروها متحمل شوند، اما برخی مشکلات دیگر باعث شده تا مالکان خودروها رضایتی برای اسقاط خودروهای خود نداشته باشند، که در ادامه این گزارش به برخی از آنها خواهیم پرداخت.
عواملی نظیر ایجاد فضای غیر رقابتی تولید خودرو در کشور، ایجاد زنجیره قطعه سازانی که سالها بدون ایجاد نوآوری به تولیدات غیر استاندارد پرداخته اند، کمبود وسایل نقلیه عمومی و … باعث شده تا مردم از وسایل نقلیه خود استفاده کنند و افرادی هم که مایل به اسقاط وسایل نقلیه خود نیستند، به همین دلایل از وسیله نقلیه شخصی استفاده میکنند.
در بسیاری از کشورها واژه صنعت بازیافت خودرو یک فرآیند و زیر بخش صنعتی شده است و به گونهای متفاوت در ادبیات صنعتی به کار برده میشود که خود ارزش افزودهای برای جامعه ایجاد میکند. صنعت اوراق کردن خودرو اگر دارای برنامه ریزی و مدیریت نباشد، ارزش افزوده مناسبی که از آن مورد انتظار است به وجود نخواهد آمد.