معرفی بهترین مرکز خرید ، فروش ، اجاره و تعمیرات انواع دیزل ژنراتور از 50 کاوا تا 2000 کاوا در تهران
🔴 مهسا وطن فدا
🔹 مهسا وطن فدا یکی از بنام ترین فعالان در زمینه خرید ، فروش ، اجاره و تعمیرات انواع دیزل ژنراتور از 50 کاوا تا 2000 کاوا در تهران می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .
🔴 معرفی اجمالی خدمات مهسا وطن فدا :
✅ خردید فروش اجاره و تعمرات انواع دیزل ژنراتور
✅ از ۵۰ کاوا تا ۲۰۰۰ کاوا در انواع برندها
و…
🔸 شماره تماس ↔️ در انتظار واریز وجه آگهی ↔️
🔸 آدرس تهران
خرابی های رایج در دیزل ژنراتور چیست؟
۱-تمام شدن سوخت دیزل ژنراتور
اولین مورد در عیب یابی دیزل ژنراتور کمبود سوخت است. کمبود سوخت می تواند به دلایل زیر باشد:
کمبود سوخت همچنین می تواند نشانه از نشتی سوخت در دیزل ژنراتور باشد که در اثر خطای انسانی یا خطای سیستم پمپ سوخت اتفاق می افتد.
همیشه این احتمال وجود دارد که نشانگر سوخت به درستی عمل نکند.
به دلیل ایستا بودن دیزل ژنراتور احتمال غلیظ شدن سوخت نیز وجود دارد بنابراین بهتر است سوخت دیزل ژنراتور بصورت روتین بررسی گردد.
۲-خرابی هیتر در سیستم خنک سازی دیزل
در سیستم خنک سازی دیزل ژنراتور معمولا از روغن استفاده می شود واین روغن در سرتاسر موتور جریان دارد و نقس سیال خنکساز را اجرا می کند. برای جلوگیری از غلیظ شدن این روغن در هوای سرد در دیزل ژنراتورها معمولا از یک هیتر استفاده می شود. از آنجایی که این هیتر دائما در مدار است امکان خرابی آن بالاست و می تواند یکی از مواردی باشد که در عیب یابی دیزل ژنراتور باید مورد بررسی قرار گیرد.
این هیترها اکثرا در هوای سرد برای کمک به استارت دیزل ژنراتور بکار برده می شوند اما در هوای گرم نیز با تثبیت دما در سیستم خنک سازی دیزل از خرابی های بیشتر جلوگیری می کند.
۳-عملکرد نامناسب سیستم خنک سازی دیزل ژنراتور
خرابی هیتر در سیستم خنک سازی باعث کاهش دمای روغن و تلغیظ روغن می شود. در نتیجه این امر سیستم خنک سازی در دیزل ژنراتور بخوبی کار نکرده و افزایش دما در دیزل ژنراتور اتفاق می افتد. نشتی داخلی و یا خارجی در سیستم خنک سازی نیز عملکرد این سیستم را کاهش می دهد. نشتی ها معمولا در شیلنگ هیتر اتفاق می افتد. بعضی از دیزل ژنراتورها به دلیل خنک سازی نامناسب آلارم مخصوص این خطا را به صدا در آورده یا خاموش می شوند.
۴-خرابی باتری
باتری دیزل ژنراتور ها معمولا چهار سال (کمتر یا بیشتر) عمر می کنند. نگهداشت روتین معمولا به تشخیص زمان تعویض باتری کمک شایانی می کند.
۵- اخطار NOT ON AUTO
در صورت آلارم خرابی “NOT IN AUTO” در دیزل ژنراتور یا بریکر دستگاه قطع است و یا شاسی قطع اضطراری فعال شده است. برای رفع این آلارم باید دستگاه بصورت فیزیکی ریست شود ( یعنی بریکر وصل و یا دکمه قطع اضطراری غیرفعال گردد).
۶-وجود هوا در سیستم سوخت رسانی
از مواردی که حتما در عیب یابی دیزل ژنراتور باید در نظر گرفته شود و جز خرابی های رایج در دیزل ژنراتور است، وجود هوا در سیستم سوخت رسانی است. هرگونه حباب هوا در انژکتورها باعث می گردد که تا احتراق بصورت کامل اتفاق نیفتد. این اختلال در انژکتورها دیزل ژنراتور حتی باعث استارت نخوردن دیزل می گردد. در دیزل ژنراتورهای قدیمی بروز چنین اتفاقی به معنی نشتی در سیستم سوخت رسانی است.
در دیزل ژنراتورهای جدید نیز با توجه به کالیبراسیون سیستم سوخت رسانی تاثیر منفی هوای بسیار بیشتر است. برای جلوگیری از بروز چنین اتفاقی بهتر است هر هفته به مدت 5 دقیقه دیزل ژنراتور استارت خورده و کار کند.
۷-اثرات محیطی و آب و هوایی
معمولا دیزل ژنراتورها در شرایط بد آب و هوایی که شبکه برق دچار قطعی شده است به کار برده می شوند، بنابراین مکان قرار گیری دیزل ژنراتور باید در مقابل تاثیرات آب و هوایی مقاوم باشد.
وجود آفت و حیوانات موزی نیز در محل نگهداری دیزل ژنراتور خطرناک است و اثرات کثیفی، جویدن و … را به همراه خواهد داشت. برای جلوگیری از بروز چنین مشکلی محل نگهداری دیزل ژنراتور باید بصورت روتین بازرسی شود.
در این مقاله 7 آیتم از خرابی های رایج در دیزل ژنراتور که باعث عدم راه اندازی این تجهیز میشود به همراه علل آن بیان شد. این 7 آیتم در بروز خرابی در دیزل ژنراتور بسیار پراهمیت بود و درعیب یابی دیزل ژنراتور باید در نظر گرفته شود. همانطور که پیشتر نیز بیان شد بهترین راه کار برای جلوگیری از این خرابیها تنظیم برنامه نگهداشت روتین برای دیزل ژنراتور است.