معرفی نیتروپارس، متیونین دامی، اوره آهسته رهش، صادرات اوره دامی، صادرات مکمل دامی در استان البرز
🟢فروش اوره آهسته رهش، جایگزین سویا و افزایش دهنده وزن و شیر دام، جایگزینی ۱۰ کیلوگرم نیتروپارس با ۷۰ کیلوگرم سویا برای شما یکونیم میلیون تومان صرفه جویی هزینه در هر تن کنسانتره بهمراه دارد بدون اینکه از پروتئین کنسانتره کاسته شود، بدون هیچ گونه عوارض جانبی
متیونین دامی، افزایش ۳ الی ۴ کیلوگرم شیر میانگین گله، کاملا تضمینی فقط با مصرف روزانه ۱۵ گرم متیونین دامی، افزایش قابلیت گیرایی و باروری دام تا ۱۰۰%
انواع پودر چربی دامی، ایرانی و خارجی
پیشساز گلوکز، مقابله با استرس گرمایی و افزایش دهنده انرژی در دوره انتقال
❇️آدرس: استان البرز
(داخلی ۱۰۴_ بازرگانی)
نیتروپارس، متیونین دامی، اوره آهسته رهش، صادرات اوره دامی، صادرات مکمل دامی در استان البرز چیست؟
اوره آهسته رهش؛ تمامی نشخوارکنندگان توانایی استفاده از ترکیبات نیتروژنی غیر پروتئینی (اوره) را در جهت سنتز پروتئین های میکروبی شکمبه دارا هستند با توجه به انحلال پذیری بالای اوره خام، اوره تغذیه شده بلافاصله پس از ورود به شکمبه، هیدرولیز شده و افزایش غلظت آمونیاک شکمبه و نیز فرار نیتروژن آمونیاکی از شکمبه را در پی خواهد داشت.
در صورتیکه برای افزایش بازدهی تولید پروتئین میکروبی، آزادسازی آمونیاک بایستی به موازات تجزیه کربوهیدرات ها در شکمبه صورت پذیرد.
در همین راستا نیترو پارس اقدام به تولید محصول اوره آهسته رهش با آزادسازی بهینه آمونیاک در شکمبه نموده است.
مزایای رقابتی محصول اوره کند رهش نیتروپارس نسبت به سایر نمونه های مشابه :
1) رعايت شرایط و الزامات تولید مطابق با استانداردهای GMP دارویی
2) پایش مستمر کیفیت محصولات در موسسه علوم و تحقیقات دامی و در دام فیستول گذاری شده
3) پوشش اوره با مواد مغذی مورد نیاز دام و عاری از هر گونه مواد شیمیایی
4) سهولت میکس در خوراک با توجه به شکل ظاهری محصول
استفاده از اوره به عنوان منبع ازتی از زمانهای قبل مرسوم بوده و یکی از دلایل اصلی آن قیمت ارزانتر هر واحد نیتروژن آن در مقایسه با سایر منابع است. میزان پروتئین سویا حدود 43 درصد و معادل پروتئینی اوره با 96/44 درصد ازت،281 درصد است .به عبارتی اوره حدود 5/6 برابر کنجاله سویا ارزش معادل پروتئین خام دارد(مک فسون و وایت 1968).اما به دلیل تجزیه سریع آن در شکمبه و تبدیل شدن آن به آمونیاک، استفاده از اوره در جیره محدود است.(اسمیت 1986). علاوه بر این مهم سرعت این تجزیه نیز همگام با تجزیه منابع کربوهیدراتی نبوده و خصوصا در جیره های با منابع کربوهیدرات کند تخمیر، مشکل مسمومیت با آمونیاک را در دام پدید می آورد(گلومبسکی و همکاران 2006، هانتیگتون و همکاران 2006).
با وجود بازار تقاضا برای اوره از یک سوو تجزیه پذیری سریع آن در شکمبه از سوی دیگر، شرکتها و محققین مختلفی سعی کردند تا محصولی را تولید کنند که این محصول دارای نرخ تجزیه پذیری پایینی باشد. در این بین می توان به محصول تجاری بیورت که حاصل چسباندن دو مولکول اوره به همدیگر بود(ویت و ویلسون 1968)، استارا(بارتلی و دیو 1975)، فرمالدهید –اوره(پروکوپ و کروپفتین، 1977)،يورومول(ماليک و همكاران، 1978)، اوره پوشش يافته با روغن بذر کتان و چربی خوک(فورر و همکاران 1980)، لاکتوزيل اوره (فورمنوو همكاران1982) اوره پلي وينيل الكل (سامر و همكاران،1985)کمپلكس اوره و ليگنوسلولوز ( کانيكيو و همكاران، 1998)، يورومالت (ويرك وهمكاران(1998)ايزوبوتيرالدهایدمونو اوره(ماتيسون و همكاران، 1994)، اپتيژن (تدچيو همكاران، 2002)، ریز کپسول نیتروژن(ا سنيفن و همكاران، 2005)، اوره باند شده با کلر يد کلسيم(چردانگ و همكاران 2010)،کمپلکس اوره و ترکیبات پلیمری و روغنهای گیاهی (محمودی ابیانه و همکاران 1396) اشاره نمود.
برخی از این ترکیبات مزیت زیادی نسبت به اوره ندارند، چرا که قسمت عمده نیتروژن را به صورت دست نخورده از شکمبه عبورداده و دردسترس میکروبها قرار نمی دهند(فایر کینز و همکاران 2007). از اینرو بایستی هدف محصولی باشد که نرخ رهش آمونیاک از اوره را بدون تحت تاثیر قرار دادن میزان تجزیه آن کنترل نماید(مالز و همکاران 1979). علاوه بر این نرخ تجزیه پذیری باید حداکثر هماهنگی با نرخ تجزیه مواد در شکمبه را داشته باشد
امروزه بیش از 3 میلیون تن انواع کنجاله های پروتئینی وارد کشور می شود. این در حالی است که تولید محصولات دام و طیور در بسیاری از موارد متاثر از فراوانی و قیمت این فراورده فرعی می باشد. به همین دلیل نوسانات ارزی و تحریمهای مقطعی صدمات زیادی را از ناحیه خوراک دام برتولید محصولات دامی وارد می کند.از این رو پرداختن به تولید محصولاتی که وابستگی کمتری به خارج داشته و یا کلا وابستگی نداشته باشند در کمک به گذر از این مقاطع بحرانی اهمیت ویژه ای دارند.
اوره از جمله ترکیبات نیتروژن داری است که مصرف آن با ملاحظاتی در تغذیه دام، مدت زمان زیادی است که شروع شده است. مشکل اصلی اوره تجزیه سریع ان در شکمبه و عدم پایداری ان است. در سالیان اخیر ترکیباتی از اوره که جزیه پذیری کمی دارند با منشائ خارجی وارد بازار خوراک دام و طیور شده اند.به موازات ان شرکتهای داخلی نیز اقدام به تولید محصولات مشابه کرده اند که لازم است این ترکیبات از منظر سرعت تجزیه درشرایط شکمبه مورد آزمایش قرار گیرند.