معرفی تهران چیلر – ساخت و تعمیر چیلر تراکمی و مبدل حرارتی و برودتی در تهران – تهرانسر
🔴 مجموعه تهران چیلر
🔹 مجموعه تهران چیلر یکی از بنام ترین فعالان در زمینه ساخت و تعمیر چیلر تراکمی و مبدل حرارتی و برودتی در تهران – تهرانسر می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .
🔴 معرفی اجمالی خدمات مجموعه تهران چیلر :
✅ انجام کلیه خدمات ساخت و تعمیر چیلرهای تراکمی
✅ ساخت و تعمیر انواع مبدل های حرارتی و برودتی
✅ فروش و تعمیر انواع داکت اسپلیت
✅ نصب و تعمیر انواع کولرهای گازی
✅ فروش و نصب و تعمیر انواع فن کویل سقفی و زمینی
✅ تعمیر انواع پکیچ های دیواری
و…
🔸 با مدیریت فرامرز آزادمنش
🔸 شماره تماس 09193082582
🔸 شماره تماس 09115510427
🔸 شماره تماس 02144592932
🔸 آدرس استان تهران، تهرانسر بلوار یاس خیابان چهلم زیر برج نگین
چیلر تراکمی چیست؟
چیلرها از مهمترین تجهیزات سرمایشی و تولید برودت در ساختمان ها و کارخانه های صنعتی بحساب می آیند. به زبان ساده چیلر دستگاهی است که آب سرد تولید می کند. به کمک این آب سرد می توان از طریق فن کویل ها و یا هواسازها، فضای داخلی هر ساختمانی را خنک کرد و یا از آن در ماشین آلات صنعتی و انواع فرایندهای تولید که به خنک کاری نیاز دارند، استفاده نمود.
چیلرها دو دسته اند. تراکمی و جذبی که هریک انواع مختلفی دارند. در این مقاله سعی خواهیم کرد با نحوۀ عملکرد چیلر تراکمی و انواع آن بیشتر آشنا شویم.
چیلر تراکمی بخار (Vapor compression chiller) یا به اختصار چیلر تراکمی بر اساس سیکل تبرید تراکمی بخار (کارنو) طراحی شده است. سیکلی ترمودینامیکی که از طریق گردش سیال مبرد (R22، R407C، R134a، R410A، R404A و …) به عنوان یک واسطه، گرما را از محیط هدف (آب یا هوا) جذب کرده و در محیط دیگری دفع می کند.
طرز کار چیلر تراکمی
تمامی چیلرهای تراکمی از چهار مؤلفه اصلی تشکیل شده اند:
کمپرسور (واحد تراکم)
کندانسور (واحد چگالش)
شیر انبساط (واحد اختناق)
اواپراتور (واحد تبخیر)
کاربرد چیلرهای تراکمی
چیلرهای تراکمی به لحاظ کاربرد، در دو دسته تهویه مطبوع و برودت صنعتی تعریف می شوند:
کاربرد چیلرهای تراکمی در مصارف تهویه مطبوع
در سیستم های تهویه مطبوع، آب سرد تولیدی چیلر از طریق گردش درون مبدل های حرارتی هوایی (کویل) مانند فن کویل، کویل هواساز و ایرکولر، جریان هوای خنک مورد نیاز جهت سرمایش فضاهای مسکونی، اداری، تجاری و … را فراهم می کند. سپس بعد از انتقال انرژی (دریافت گرما)، جریان آب به چیلر بازگشته و مجدداً تا دمای استاندارد تهویه (7 درجه سانتی گراد) سرد می شود. طی فرایند سرمایش هوا در مبدل حرارتی، گرمای محسوس و نهان محیط (فضای تهویه شده)، هردو به هوای سرد خروجی مبدل، منتقل می شوند. به همین علت در مقایسه با سیستم های سرمایش تبخیری (کولر آبی، ایرواشر و زنت) هوای مطبوع و مناسب تری حاصل می گردد.