معرفی پیمانکاری ساخت و ساز و فضای سبز ساختمان در تنکابن – مازندران
🔴 اسماعیل خانی
🔹 اسماعیل خانی یکی از بنام ترین فعالان در زمینه پیمانکاری ساخت و ساز و فضای سبز ساختمان در تنکابن – مازندران می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .
🔴 معرفی اجمالی خدمات اسماعیل خانی :
✅پیمانکاری ساختمان از قبیل تخریب علفتراشی وهرس وبریدن درخت
✅باربری برادران تخلیه وبار زدن اثاثیه منزل با کارگر ماهر
و…
🔸 شماره تماس ۰۹۱۱۳۱۲۶۳۷۹
🔸 شماره تماس ۰۹۳۹۹۸۰۵۵۴۲
🔸 آدرس مازندران تنکابن
۱۰ وظیفه مهم یک پیمانکار ساختمان چیست؟
پیمانکاری ساختمان و قرارداد پیمانکاری ساختمان چیست؟
پیمانکاری ساختمان مجموعه حقیقی یا حقوقی است که فعالیتهایی اعم از: تهیه، ساخت، حمل و نقل و اجرا را با اشخاص حقیقی یا حقوقی منعقد میکند و مسئولیتهای آن را نیز میپذیرد.
پیمانکاری مجموعهای از خدمات پیمانی و اجرایی است که در راستای کلیه عملیات مربوط به پروژههای راه و ساختمان مانند خاکبرداری، خاکریزی، زیرسازی، جدولگذاری، آسفالت، عایقکاری، شرکت در مناقصات و مزایدات دولتی و خصوصی انجام میشود. شرکتهای پیمانکاری ساختمان در هر زمینهای از عمرانی و ساختمانی فعالیت دارند. الزاماً مهندسان شرکتهای ساختمانی به مهندسین عمران ختم نمیشوند بلکه بک شرکت ساختمانی مهندسی عمران، طراح، معمار ، مهندسی برق، مهندس کشاورزی، مهندسی مکانیک و غیره را را در برمیگیرد. این مهندسین بسته به نوع فعالیت شرکتهای ساختمانی با شرکت موردنظر همکاری خواهند داشت.
قرارداد پیمانکاری ساختمان بین ارکان یک پروژه یعنی کارفرما، پیمانکار و مهندس مشاور منعقد میشود. این قرارداد شامل مجموعه اسناد و مدارکی است که در موافقتنامه درج میگردد و دربرگیرنده سندی است که مشخصات اصلی قرارداد پیمانکاری یا پیمان (مانند مشخصات دو طرف قرارداد، موضوع پیمانکاری، مبلغ و مدت زمان پیمان و شرایط فورس ماژور در آن ذکر میشود). مورد بعدی در قرارداد، شرایط عمومی قرارداد پیمانکاری است که یک چارچوب کلی است که بسیاری از تکالیف، حقوق و مسئولیتهای کارفرما و پیمانکار در آن قید شده است. این شرایط باید در تمامی قراردادهای پیمانکاری رعایت شود و اساساً هیچگونه تغییری نباید در آنها ایجاد شود.
مورد بعدی شرایط خصوصی پیمان است که به منظور تکمیل شرایط عمومی تنظیم میشود. موارد آورده شده در شرایط خصوصی، هیچگاه نباید موارد شرایط عمومی را نقض کند.
۱۰ وظیفه مهم یک پیمانکار ساختمان
قراردادهای پیمانکاری ساختمان از هر نوعی که باشند به صورت کلی پیمانکار ساختمان موظف است تا موارد مشخصی را در اجرای عملیات عمرانی رعایت نماید. از جمله مهمترین وظایف پیمانکار ساختمان عبارت است از:
۱. برنامهریزی برای پیشبردن پروژه ساخت و ساز
۲. برنامهریزی از استخدام کارکنان تا تعیین یک جدول زمانی مرحله به مرحله که تمامی فعالیتهای لازم از ابتدا تا انتهای پروژه را در برگیرد
۳. پیمانکار در اجرای کلیه مراحل اجرایی ساختمان باید پایبند به نقشههای فنی و اجرایی تهیه شده باشد
۴. پس از بررسی نقشههای اجرایی در صورتی که مشکلی برای اجرا وجود داشت پیمانکار باید موارد لازم را با مشاور یا کارفرمای پروژه مطرح کند.
۵. پیمانکار ساختمان بایستی تمامی قوانین و ضوابط مربوط به ساختوساز را بداند و توجه داشته باشد که بسته به مکان و زمان ساخت و ساز، قوانین ممکن است متفاوت باشند.
۶. از وظایف پیمانکار میباشد که توجه داشته باشد همه اقدامات در راستای ساخت و ساز به شیوهای قانونمند انجام میشوند.
۷. در حین انجام پروژه، پیمانکار ساختمان مسئول بازبینی و نظارت بر پیشرفتها و تغییرات میباشد.
۸. پیمانکار بایستی پروژه را از نزدیک دنبال کند و در صورت لزوم تغییرات لازم را اعمال نماید.
۹. پیمانکار موظف به رعایت کلیه مقررات ایمنی و مسئولیت در برابر بروز هر نوع حادثه میباشد.
۱۰. رعایت تمامی موارد مربوط به حفظ امنیت کارگاه و تهیه وسایل خدماتی و حفاظتی برای کارگران برعهده پیمانکار پروژه است.