معرفی تعمیرات پکیج و شوفاژ در ارومیه
? جابرطالبی
? جابرطالبی یکی از بنام ترین فعالان در زمینه تعمیرات پکیج و شوفاژ در ارومیه می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .
? معرفی اجمالی خدمات جابرطالبی :
✅ تعمیر پکیج و شوفاژ در محل در اسرع وقت
✅ انجام تعمیر درمحل
✅ با۵سال سابقه کاری
و….
? شماره تماس 09104415849
?آدرس ارومیه – خ خاقانی کوی ۲ اندیشه پلاک 205
اهمیت سرویس و نگهداری شوفاژ رادیاتور چیست ؟
سرویس و نگهداری رادیاتور شوفاژ و اطمینان از کارآمد بودن آن نه تنها برای ایجاد فضایی راحت در خانه بلکه برای صرفه جویی در هزینه های بلند مدت نیز کاری اجتناب ناپذیر است. اینکه بتوانید هرگونه مشکلات مربوط به رادیاتور شوفاژ را برطرف کنید، نشاندهنده این است که میتوانید در ماههای سرد سال به سرعت خانه خود را گرم کنید.
برای نصب رادیاتور چه نکاتی حائز اهمیت است؟
بهتر است رادیاتور ها در مکان های سرد ساختمان مانند زیر پنجره ها نصب شود. (پیشنهاد میشود که از پنجره های دو جداره استفاده کرده و رادیاتور را زیر پنجره نصب کنید. با این کار مقداری از حرارت رادیاتور صرف تلفات پنجره شده و مابقی هم صرف گرم کردن فضای اتاق میشود. اطراف رادیاتور ها باید باز باشد تا گرما بهتر در محیط در جریان باشد.)
نصب شیر هوا گیری خودکار جهت طول عمر موتوخانه و تجهیزات گرمایشی بسیار مفید است.
استفاده از شیرهای ترموستاتیک به جای شیرهای معمولی باعث افزایش عمر مفید موتورخانه یا پکیج می شود.
در مکان هایی که دارای رطوبت بالایی است مانند حمام و استخر ها بهتر است از رادیاتورهای آلومینیومی استفاده شود.
نوع رادیاتورهای آلومینیومی تمام دایکاست به صورت بلوک های 7 پره و 10 پره عرضه می شوند در این نوع رادیاتور تعداد پره ها قابل تغییر است و با توجه به ابعاد محیط می توان تعداد پره ها را کم یا زیاد کرد.
هواگیری چه زمانی انجام می شود؟
زمانی که شما در سرویس و نگهداری رادیاتور شوفاژ با چک کردن رادیاتور متوجه شدید که نیمی از رادیاتور گرم و نیمی از آن سرد است، با هواگیری می توانید این مشکل را برطرف کنید.
روش صحیح هواگیری رادیاتور:
هنگامی که آب گرم وارد رادیاتور شد، سیستم گرمایش مرکزی (معمولاً پکیج) خود را خاموش کنید.
سپس باید کلید هواگیری مخصوص رادیاتور را پیدا کنید. این ابزاری است که دریچه رادیاتور را باز و بسته میکند. شما می توانید آن را خریداری کرده یا به عنوان راه حلی دیگر، بهتر است از یک پیچ گوشتی یا انبردست استفاده کنید.
کلید هواگیری را درون شیر قرار دهید که معمولاً در یکی از دو انتهای بالای رادیاتور قرار دارد.
کلید را به اندازه ای بچرخانید که دریچه کمی باز شود. در این زمان هوا به آرامی خارج میشود. اگر به همراه هوا آب هم از دریچه شوفاژ خارج شد، نشان دهنده این موضوع است که کلید را بیشتر چرخانده اید.
هنگام خارج شدن هوای به دام افتاده زمان آن رسیده که دوباره شیر را محکم کنید.
هم اکنون می توانید سیستم گرمایش مرکزی خود را دوباره روشن کنید تا بررسی کنید که رادیاتور در حالت عادی کار میکند و اینکه هیچ نشتی وجود نداشته باشد.
پس از اتمام کار، باید اطمینان حاصل کنید که فشارسنج بر روی سیستم گرمایشی هنوز در محدوده پیشنهادی سازنده (مثلا 1/5 بار) قرار دارد. اگر اینگونه نیست، از طریق شیر تخلیه (شیر پر کن)، آب اضافی را وارد سیستم کنید تا فشار آب تنظیم شود.
علت ایجاد صدا در رادیاتور چیست؟
در زمان سرویس و نگهداری رادیاتور شوفاژ شنیدن صدا از رادیاتور اتفاقی کاملاً طبیعی است. در زیر برخی از دلایلی که ممکن منجر به این عامل شود ذکر شده است:
صدای تیک تیک رادیاتور کاملاً طبیعی است و نیازی به توجه ندارد، این صدا تنها به دلیل گرم و سرد شدن شوفاژ است.
شنیدن صدای سوت به دلیل سرعت جریان آب ایجاد میشود. این صدا معمولاً نشان میدهد که آب بیش از حد در رادیاتور جریان دارد. با چرخاندن کامل شیر رادیاتور میتوان این مسئله را حل کرد.
صدای شنیدن ضربه معمولاً در اثر نصب نادرست ترموستاتیک رادیاتور میباشد. ممکن است مشکل این باشد که جریان سوپاپ ها به اشتباه تغییر کرده است (به ویژه اگر رادیاتور جدیدی نصب کردهاید).