معرفی بهترین مرکز فروش ، نصب و تعویض رودری فرسوده درب مگان در تهران – سهروردی شمالی
🔴 مجموعه پرشین کالن
🔹 مجموعه پرشین کالن یکی از بنام ترین فعالان در زمینه فروش ، نصب و تعویض رودری فرسوده درب مگان در تهران – سهروردی شمالی می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .
🔹 خودروی مگان اتومبیلی ست تجاری که بعد از چندین سال کارکرد رودری های آن فرسوده شده و آرامش و لذت یک رانندگی خوب را از مالک سلب میکند
🔹 مجموعه پرشین کالن اولین مرکز تخصصی تعویض پارچه فرسوده رودری درب مگان در ایران میباشد
🔹 با تعویض پارچه اصلی رودری درب مگان شاهد یک سالن شیک برای خودروی مگان خواهیم بود
🔹 به هیچ عنوان رودری چرم برای مگان توصیه نمیشود
🔴 معرفی اجمالی خدمات مجموعه پرشین کالن :
✅ کلیه
و…
رودری درب خودرو چیست؟
همانطور که میدانید، ساخت یک خودرو شامل مراحل مختلفی میشود که مونتاژ و نصب رودری های داخل کابین نیز، بخشی از این مراحل به شمار میرود؛ گفتنی است، به منظور دستیابی به نتیجه بهتر در این بخش، انسان و ربات کنار یکدیگر کار میکنند. این رودری ها وظیفه ای بیش از پوشش داخلی درب ها بر عهده دارند که از جمله آنها میتوان به محافظت از شیشه هنگام پایین بودن آن و همچنین محافظت از سیم ها و موتورهای شیشه بالابر و قفل درب ها اشاره کرد. محافظت از سرنشین در برابر عوامل خارجی و کاهش صدای جاده نیز، از دیگر وظایف رودری ها میباشد. در گذشته نصب رودری داخلی درب ها در خط تولید، به صورت کامل توسط نیروهای انسانی انجام میگرفت؛ اما در حال حاضر، این کار توسط روبات ها صورت میگیرد. در خط تولید، این رودری ها توسط گیره های پلاستیکی یا چسب به قسمت خارجی درب خودرو متصل میشوند؛ شایان ذکر است، در صورت استفاده از گیره های پلاستیکی، کارگران خط تولید یا مالکان خودرو راحت تر میتوانند به قسمت زیر رودری جهت تعمیر شیشه بالابر یا دیگر قسمت ها دسترسی پیدا کنند. در برخی کمپانی های خودروسازی نیز، برخی قسمت ها به صورت مجزا و خارج از کارخانه مونتاژ و پس از آن وارد خط تولید میشوند. همچنین، برخی رودری ها از چندین قطعه و برخی دیگر از یک قطعه تشکیل شدهاند؛ رودری های چند تکه این امکان را برای خریدار یا سازنده فراهم میآورند که طبق میل و سلیقه و بنابر نیاز خود، آن را طراحی و نصب کنند. در ادامه مطلب با انواع رودری ها آشنا میشویم.
انواع رودری های داخلی خودرو
همان طور که در قسمت پیش ذکر شد، رودری های داخلی را میتوان با توجه به محل مورد نظر، از مواد مختلف تولید کرد. در دهه های اخیر، مهندسان صنعت خودروسازی با هدف کاهش وزن و در نتیجه بهبود مصرف سوخت خودرو، توجه ویژه ای به طراحی رودری های داخلی خودروها مبذول داشتهاند. شایان ذکر است، درخواست رودری های زیباتر و لوکس تر از سوی خریداران نیز، بر شیوه ی طراحی آنها تاثیر گذاشته است. همراه با توسعه و تکامل تدریجی بخش های مختلف خودرو، رودری ها نیز به تدریج توسعه و بهبود یافتهاند و در حال حاضر، به جای آهن یا مقوا از پلاستیک قالب ریزی شده، فایبرگلاس و چوب ساخته میشوند. رودری های جدید از قطعات پلاستیکی قالب ریزی شده جهت نگهداری وسایل و قرار گرفتن سیسم کشی و بخش های الکترونیکی همانند شیشه بالابر و قفل درب ساخته میشوند. با افزایش قیمت خودرو، کیفیت مواد مورد استفاده جهت ساخت رودری ها نیز بهبود مییابد؛ یکی از کمپانی های خودروسازی در این خصوص اظهار میکند در سال های اخیر، مشتریانی که یک خودروی 20,000 دلاری خریداری کردهاند، توقع دارند طراحی داخلی خودرویشان همانند یک اتومبیل 30,000 دلاری به نظر برسد. در این میان، چوب و قطعات چوبی بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند؛ چرا که استفاده از این ماده در کنار چرم و پارچه و پلاستیک با کیفیت ظاهر زیباتری به خودرو میبخشد. با افزایش ساخت خودروهای دوستدار محیط زیست که آلودگی کمتری تولید میکنند، خودروسازان تلاش دارند بخش های داخلی خودرو را نیز از مواد قابل بازیافت تهیه کنند تا بدین ترتیب، آسیب کمتری به محیط زیست وارد آورند. در همین راستا، برخی کشورهای اروپایی خودروسازان را ملزم کردهاند 85 درصد از محصولات خود را از مواد قابل بازیافت تولید کنند که رودری های داخلی نیز، بخشی از این موضوع به شمار میروند؛ گفتنی است، خودروسازان آمریکایی نیز در تلاشند از مواد دوستدار محیط زیست بیشتر استفاده کنند. در بخش بعدی با تکنولوژی های مورد استفاده جهت نصب رودری ها و مراحل تکامل آنها آشنا میشویم.