معرفی بهترین مرکز آبکاری و پرداخت کاری ظروف مسی و برنجی در مشهد
🔴 امیر حجت خراسانی
🔹 امیر حجت خراسانی یکی از بنام ترین فعالان در زمینه آبکاری و پرداخت کاری ظروف مسی و برنجی در مشهد می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .
🔴 معرفی اجمالی خدمات امیر حجت خراسانی :
✅ آبکاری و پرداخت کاری انواع سماور
✅ سرویس سماور
✅ ظروف مسی در طرحهای مختلف
✅ تیراژ بالا و متوسط
و…
🔸 شماره تماس ↔️ در انتظار واریز وجه آگهی ↔️
🔸 شماره تماس ↔️ در انتظار واریز وجه آگهی ↔️
ویژگی های آبکاری ظروف مسی چیست؟
یکی از رایج ترین روش های مورد استفاده در صنعت آبکاری ظروف که امروزه توانسته است طرفداران زیادی را به خود جلب نماید، آبکاری ظروف مسی است. منظور از آبکاری ظروف مسی ایجاد لایه ای از فلز مس بر روی سطح ظروفی ساخته شده از سایر فلزات می باشد. نرمی، رسانایی الکتریکی قوی و جذب تنش های گرمایی زمینه ای را فراهم آورده است که استفاده از مس در صنایع گوناگون به ویژه در آبکاری فلزات بسیار متداول شود.
جالب است بدانید که در آبکاری ظروف مسی فلز مس را به عنوان نهایی ترین لایه بر روی سطح فلز پایه ظرف مورد نظر مستقر می سازند. لازم به ذکر است که فلز مس در واکنش با اکسیژن هوا اکسید شده و تغییر رنگ می دهد. بنابراین در مواقعی که امکان قرارگیری مس در معرض اکسیژن وجود دارد، باید با به کارگیری پوشش های مناسب از تماس مستقیم این دو و وقوع واکنش میان آن ها جلوگیری گردد. بدین ترتیب این فلز دچار خوردگی نیز نخواهد شد.
آبکاری ظروف مسی با استفاده از دو روش الکترولیتی و غیر الکترولیتی قابل انجام است. حال شاید این سوال ذهنتان را به خود مشغول کرده باشد که فرآیند آبکاری ظروف مسی چگونه انجام می شود؟ در ادامه به بررسی آبکاری این دسته از ظروف با استفاده از روش الکترولیتی خواهیم پرداخت.
در نخستین مرحله سطح فلز را شستشو داده و سپس خشک می کنند تا آلودگی های موجود بر روی آن از بین برود. سپس حمام لازم به منظور آبکاری ظروف را فراهم می سازند. این حمام ها عبارتند از حمام های قلیایی، حمام های سیانیدی رقیق، حمام های سیانید سدیم و پتاسیم، حمام های قلیایی غیر سیانیدی، حمام های پیرو فسفات و حمام های اسیدی.
در گام بعدی سیم مثبتی را که به منبع تغذیه متصل است، با استفاده از یک سوسماری به الکترود مس که نقش آند را دارد، متصل می نمایند. سپس سیم منفی منبع تغذیه را با استفاده از یک سوسماری دیگر به ظرف مورد نظری که قصد آبکاری آن را دارند و کاتد محسوب می شود، وصل می کنند. در مرحله بعد کاتد و آند را با فاصله قابل قبول درون محلول مورد نظر مستقر ساخته و یک ولتاژ مناسب با به کارگیری منبع تغذیه اعمال می نمایند. بدین ترتیب پس از گذشت مدت زمانی یون های مس در اثر ولتاژ اعمالی از سطح فلزی جدا شده و سپس با کمک محلول الکترولیتی موجود انتقال یافته و بر روی سطح ظرف مورد نظر رسوب می کنند.
ویژگی های آبکاری ظروف مسی
بی شک تغییرات فرآیندی ای که در طول آبکاری سطح ظروف مورد نظر رخ می دهد، اثرات بسیار چشمگیری بر کیفیت پوشش الکتریکی مس اعمال می نماید. یکی از مهم ترین ویژگی های آبکاری ظروف مسی شفافیت است. امکان ایجاد پوشش شفاف از طریق افزودن شفاف کننده به الکترولیت مورد استفاده میسر می شود. گفتنی است که روش آبکاری مورد استفاده نیز در میزان براقیت ایجاد شده نقش زیادی دارد.
چسبندگی از دیگر خصوصیات آبکاری ظروف مسی است که به منظور ایجاد آن آماده سازی سطح مورد نظر و همچنین کیفیت سطحی فلز پایه بسیار حائز اهمیت می باشد.
خلل و فرج نیز یکی از ویژگی های آبکاری ظروف با استفاده از پوشش مس می باشد که اندازه آن ها تابع نوع حمام مورد استفاده، ترکیب و کنترل الکترولیت، کیفیت سطحی مواد و نوع ماده پایه است.
قابلیت لحیم کاری یکی دیگر از خصوصیات مهم آبکاری های ظروف مس است که به مواردی نظیر عاری از اکسید بودن پوشش، برخورداری از ضخامت کافی و چسبندگی مناسب وابسته است.