آموزش آنلاین میناکاری و فروش ظروف میناکاری شده در شیراز و سراسر کشور

در فارس ، شیراز
کد کسب و کار : 95660

معرفی مرکز آموزش آنلاین میناکاری و فروش ظروف میناکاری شده در شیراز و سراسر کشور

🔴 نادیا نصیری

🔹 نادیا نصیری یکی از بنام ترین فعالان در زمینه آموزش آنلاین میناکاری و فروش ظروف میناکاری شده در شیراز و سراسر کشور می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .

 

🔴 معرفی اجمالی خدمات نادیا نصیری :

✅ تخفیف ویژه و استثنایی 40 درصدی رو تمامی کارهای میناکاری شده

✅ همچنین تخفیف 50 درصدی آموزش میناکاری،نقطه کوبی،نقاشی زیر لعابی

✅ پشتیبانی 12 ماهه

✅ تمامی وسایل آموزش از مربی

✅ کار نهایی به خودِ هنرجو هدیه داده میشود

✅ کار ما به صورت آنلاین هست

و…

 

🔸 شماره تماس  ↔️ در انتظار واریز وجه آگهی ↔️

🔸 آدرس  شیراز

انواع روش های میناکاری چیست ؟

هنر میناکاری ایران از ابتدا تاکنون به روش های مختلفی انجام می شده است که برخی از آنها به طور کامل منسوخ و برخی هم در مواردی خاص استفاده می شوند. آشنایی با این روش ها کمک خواهد کرد تا با روند پیشرفت هنر سنتی میناکاری تا رسیدن به جایگاه امروزی بیشتر و بهتر آشنا شوید.

مینای حجره بندی : در این شیوه رنگ میناکاری را در فضای ایجاد شده بین مفتول های فلزی لحیم کاری شده روی سطح کار می ریزند. برای اینکه مفتول ها در اثر حرارت در کوره سیاه نشوند روی آنها با لعاب بی رنگ پوشانده شده و پس از حرارت دهی هم پولیش می شوند. این روش تقریبا منسوخ شده است.
مینای نقاشی : امروزه در اکثر موارد از این روش برای تولید ظروف میناکاری استفاده می شود. پس از خم کاری ورقه مسی و تبدیل شدن به شکل ظرف نهایی، 3 بار لعاب داده می شود و هر بار داخل کوره قرار می گیرد. پس از تثبیت شدن لعاب، روی آن نقاشی انجام می گیرد و مجددا حرارت می بیند تا رنگ ها مینا ثابت شوند. مدت زمان حرارت دهی در کوره و درجه حرارت آن بسیار مهم است.
مینای مرصع : این روش میناکاری هنر ایرانی به صورت چسباندن دانه های یاقوتی شکل با رنگ های متنوع با کمی لعاب و آب انجام می گیرد. محل قرارگیری دانه ها لعاب نمی گیرند و مستقیما به سطح مس وصل می شوند. دانه های یاقوتی شکل از شیشه های رنگی مختلف که حاصل خرد کردن و حرارت دیدن هستند به دست می آیند. این روش از جمله هنرهای میناکاری است که امروزه انجام نمی شود.

مینای برجسته : در این روش میناکاری هنر دست استاد قلمزن و میناکار با کمک یکدیگر آثار زیبایی را خلق می کند. به دلیل برجسته شدن سطح فلز و مزین شدن به نقوش و خطوط مختلف به کمک استاد قلمزن، مینای برجسته لقب گرفته است. مینای برجسته با قلمزنی معمولی متفاوت است چون اشکال مختلف تیزی و گودی زیادی ندارند و مایل هستند. گاهی اوقات نیز مینای برجسته، به شکل دو پیوسته، مثل کاسه هایی که دارای سطح داخلی صاف و بیرونی برجسته می باشند تولید می گردد. هر کدام از لایه ها جداگانه تولید می شوند و سپس استاد مسگر با لحیم نقره آنها را بر روی هم می چسباند.
مینای مشبک : این نوع هنر میناکاری اصفهان به مینای پنجره ای یا دورو شفاف هم شهرت دارد. هنر میناکاری طلا و نقره با این روش انجام می شود که شیوه ای با ظرافت کاری بسیار بالاست.
مینای شکری : این مدل از هنر میناکاری در اصفهان مشابه با مینای نقاشی است با این تفاوت که به جای لعاب سفید از لعاب رنگی استفاده می شود و مابقی مراحل مشابه است. پس از تثبیت لعاب رنگی در کوره، با مداد سفید روی آن طراحی می شود.

این سایت هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد.
با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

آگهی های دیگر از این کاربر

آگهی های مشابه

نظرات کاربران