بهترین مرکز حمل بار و اثاثیه منزل در قم

در قم ، قم
کد کسب و کار : 100206

معرفی بهترین مرکز حمل بار و اثاثیه منزل در قم

🔴 اکبر مرادی

🔹 اکبر مرادی یکی از بنام ترین فعالان در زمینه حمل بار و اثاثیه منزل در قم می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .

 

🔴 معرفی اجمالی خدمات اکبر مرادی :

✅ سرویس VlPبه تمام نقاط قم و شهرستان جابجایی و بسته بندی اثاثیه منزل و جهیزیه

✅ عروس به روش های اروپایی لوازم اداری و تجاری

✅ جابجایی گاوصندوق, پیانو, ساید بای ساید ,تردمیل و غیره

✅ کارگر خالی از ما بخواهید حمل به تمام نقاط کشور

و…

 

🔸 شماره تماس  ۰۹۱۱۵۸۳۸۳۹۱

🔸 آدرس  قم

نکات مهم اسباب کشی چیست؟

کارتون شکستنی‌ها را جدا کنید.
وسایل و ظروف شکستنی را در کارتون‌های جداگانه بسته‌بندی کنید. حتما روز اسباب‌کشی و حمل وسایل، به افراد مسئول در مورد جعبه‌های شکستنی هشدار دهید که بیشتر مراقب باشند.

از وسایل عکس بگیرد.
بسیاری از وسایل خانه مانند وسایل برقی و مبلمان، در خانه جدید نیاز به نصب دارند. قبل از جدا کردن وسایل برقی از برق، از طریقه نصب و وصل آن‌ها عکس بگیرد که بتوانید خودتان مجددا آن‌ها را راه بیندازید. همچنین وقتی‌ جعبه یا کارتونی را بسته‌بندی کردید، از محتویات آن عکس بگیرید که موقع باز کردن بدانید درون هر جعبه چیست.

پیچ و مهره‌ها را تفکیک کنید.
هنگام باز کردن و جدا کردن قطعات وسایل، پیچ و مهره هر وسیله‌ای را در بسته جداگانه بگذارید و اسم آن را بنویسید. برای نصب مجدد به آن‌ها نیاز دارید.

وسایل اتاق‌ها را تفکیک کنید.
هنگام جمع کردن و بسته‌بندی، وسایل اتاق‌های مختلف را به صورت مجزا بسته‌بندی کنید و وسایل را با هم ترکیب نکنید. به این ترتیب در چیدمان اتاق‌های خانه جدید گیج و سردرگم نمی‌شوید.

وسایل قیمتی را بسته‌بندی نکنید.
وسایلی مانند طلا و زیورآلات را در یک کیف دستی، خودتان جابجا کنید و آن‌ها را داخل بار و ماشین اسباب‌کشی نفرستید.

از وسایل نرم خانه برای بسته‌بندی استفاده کنید.
لازم نیست برای بسته‌بندی وسایل حساس و شکستی، حتما از کاغذ باطله، روزنامه یا ضربه‌گیر استفاده کنید. می‌توانید با قرار دادن لباس‌ها یا پارچه‌های نرم خود در جعبه یا کارتون، وسایل را ایمن کنید تا هنگام حمل‌و نقل حرکت نکنند.

لباس‌های خود را در کیسه زباله قرار دهید.
لازم نیست لباس‌های داخل کمد را از آویزهایشان خارج کنید و تا کنید و بسته‌بندی کنید. می‌توانید به همان شکلی که لباس‌ها در چوب‌های آویز قرار دارند، آن‌ها را داخل کیسه‌های بزرگ و محکم زباله، ببندید. در این صورت در خانه جدید، برای چیدمان لباس کارتان بسیار راحت است.

چمدان‌ها را فراموش نکنید.
وسایل سنگین مانند کتاب‌ها را در داخل چمدان جای دهید. زیرا چمدان چرخدار است و حمل آن بسیار راحت است.

یک جعبه روزمره بسته‌بندی کنید.
یک جعبه از وسایلی که روز بعد اسباب‌کشی به آن نیاز دارید، مانند لباس‌های مربوط به کار، وسایل آرایشی-بهداشتی، قهوه‌ساز و …، بسته‌بندی کرده و دم دست بگذارید تا فردا برای پیدا کردن وسایل مورد نیازتان مستاصل نشوید.

مواد خوراکی را فریز کنید.
بهتر است از یکی دو هفته قبل از اسباب‌کشی تمام مواد خوراکی که قابل فریز شدن هستند را فریز کنید و سعی کنید چند روز قبل از اسباب‌کشی مواد غذایی جدید نخرید.

مبل‌ها و وسایل برقی بزرگ را کاور کنید.
اگر مبلمانی با پارچه مبلی روشن یا آسیب‌پذیر دارید، حتما با یک پارچه کاملا مبل را کاور کنید. علاوه بر این برای آسیب ندیدن پایه‌های مبل یا میز جلومبلی، یا وسایلی مانند یخچال و ماشین لباسشویی، حتما با استفاده از پلاستیک‌های حباب‌دار یا فوم آن‌ها را بپوشانید تا دچار رنگ پریدگی یا آسیب نشوند.

میان‌وعده تهیه کنید.
روز اسباب‌کشی روزی سخت و طاقت‌فرسا است و اغلب افراد وقتی برای خوردن و آشامیدن پیدا نمی‌کنند. بهتر است از روز قبل میان‌وعده‌های کوچک و آبمیوه برای خود و خانواده آماده کنید تا انرژی کم نیاورید.

فکری به حال بچه‌ها بکنید.
کودکان در روز اسباب‌کشی خسته و بهانه‌گیر می‌شوند. بهتر است کودکان و حیوانات خانگی را به دوستان و آشنایان بسپارید.

این سایت هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد.
با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

آگهی های دیگر از این کاربر

آگهی های مشابه

نظرات کاربران