معرفی متخصص اتوماسیون صنعتی (PLC-HMI-DCS) و تعمیرات درایو (اینورتر و سروو) – اورهال و تعمیرات دستگاه در اصفهان
🔴 مهندس بابک پورمیرزا
🔹 مهندس بابک پورمیرزا یکی از بنام ترین فعالان در زمینه راه اندازی و تعمیرات اتوماسیون صنعتی (PLC-HMI-DCS) و تعمیرات درایو (اینورتر و سروو) – اورهال و تعمیرات دستگاه در اصفهان می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .
🔴 معرفی اجمالی خدمات مهندس بابک پورمیرزا :
۱-تعمیرات اینورتر و سروو و درایوهای سوئیچینگ.
۲-برنامه نویسی plc و HMI دلتا و زیمنس.
3-labview
۴-پروژه های DCS و اورهال خطوط تولید و تعمیرات دستگاه.
۵-پروژه های CNC و موشن کنترل.
🔴 رزومه :
۱-راه اندازی دستگاه برش اتومات هلیکوپترسازی (هسا) اصفهان.
۲-راه اندازی دستگاه مستربچ اسنوا.
۳-ساخت cnc تراش طلا.
۴-ساخت دستگاه رول به رول تمام اتومات.
۵-اورهال دستگاه چاپ پارچه و سنکرون سازی غلطک ها با موشن کنترل نساجی کاشان.
۶-اورهال دستگاه های لوله و پروفیل سازی شهرک صنعتی رازی.
۷-برنامه نویسی کامل دستگاه دوخت و پرفراژ نایلون.
۸-راه اندازی بویلر روغن داغ و خط تولید گریس در شهرک رازی.
۹-تعمیر اینورتر شرکت نیپون سیگنال راه آهن اصفهان.
🔸 شماره تماس 09136987431
🔸 آدرس شهر اصفهان. پروژه بدون محدودیت زمان و مکان.
اتوماسیون صنعتی چیست؟
اتوماسیون صنعتی یک فرآیند تولید صنعتی شامل مجموعه ای از ماشین آلات است که از طریق آن ها ترکیبی از مواد اولیه به محصول نهایی تبدیل می شود. از زمان انقلاب صنعتی در انگلیس، همیشه تلاش قابل توجهی برای توسعه تکنیک های پیچیده برای کمک به افرادی که وظایف مختلف تولیدی دارند، بوده است.
در فرایند اتوماسیون صنعتی، اصطلاح “ماشین” می تواند هر چیزی مانند موتور، دریل، تسمه نقاله و غیره باشد که تحت دستگاه های الکترومکانیکی یا ماشین های شیمیایی مانند کوره ها، خشک کن ها، سیستم های احتراق شیمیایی و غیره قرار می گیرند. امروزه اتوماسیون صنعتی تاثیر اساسی در روند تولید دارد و تقریبا تولید بدون این سیستم اتوماسیون دشوار است. ابزارهایی مانند پی ال سی زیمنس از جمله این ابزارهای اتوماسیون هستند. چندین عامل وجود دارد که منجر به اجرای سیستم اتوماسیون در تولیدات صنعتی می شود:
نیاز به کالاهای با کیفیت بالا
انتظارات زیاد در قابلیت اطمینان محصول
تولید با حجم بالا
تجهیزات اتوماسیون صنعتی چیست؟
فرایندی است که با کمک برنامه نویسی منطقی دیجیتال و کاهش مداخله انسان در تصمیم گیری و فرایند فرماندهی دستی با کمک تجهیزات مکانیزه، کار با ماشین آلات و سایر تجهیزات صنعتی را انجام می دهد.
بنابراین، اپراتور باید ابتدا با کنترل یک سوپاپ، مقدار سوخت اجاق را تنظیم کند تا دما را به مقدار دلخواه برساند. پس از دستیابی به دمای لازم، باید آن را با تنظیم مداوم سوپاپ حفظ کرد، یعنی با توجه به دما برای 30 دقیقه آینده، سوخت را افزایش یا کاهش دهید.
اکنون، با اتوماسیون های صنعتی، بدون کمک اپراتور به کل مراحل رسیدگی می شود. اول، یک سنسور دما در نزدیکی فر قرار دارد که دما را به رایانه گزارش می کند. یک شیر موتوری وجود دارد که توسط کامپیوتر نیز کنترل می شود تا سوخت به اجاق گاز عرضه شود. بر اساس خوانش دما از سنسور، رایانه شیر را باز می کند تا در ابتدا سوخت بیشتری داشته باشد. پس از دستیابی به دمای مطلوب، شیر خاموش می شود.
اما رایانه می تواند شیر را باز یا بسته کند؛ حتی برای اجازه دادن به کوچک ترین مقدار سوخت، بر اساس قرائت دما. تایمر موجود در رایانه با 30 دقیقه خاموش شدن نشان می دهد و رایانه می تواند سیستم را کاملا خاموش کند.