معرفی پیمانکاری ساختمان هکمتانه -ساخت و ساز ، تعمیرات و بازسازی ساختمان ، خانه باغ و نما در آمل
? مجموعه پیمانکاری ساختمان هکمتانه
? مجموعه پیمانکاری ساختمان هکمتانه یکی از بنام ترین فعالان در زمینه ساخت می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .
? معرفی اجمالی خدمات مجموعه پیمانکاری ساختمان هکمتانه :
✅ انجام کلیه امور ساختمانی صفر تا صد
✅ دیوارکشی و ساخت خانه باغ
✅ تعمیرات و تغییرات نمای خارجی و داخلی
✅ جابجایی تیغه های باربر
✅ استحکام بنا با کادری مجرب
و…
? شماره تماس ۰۹۱۱۹۱۳۲۵۹۷
پیمانکار ساختمانی کیست؟
پیمانکار به شخص یا شرکتی گفته می شود که به صورت قراردادی کار می کند و با مشتری های مختلف ، برای کار در مشاغل یا پروژه های خاص در حال معامله است. در واقع ، در هر پروژه ساختمانی ، سه طرف اصلی درگیر هستند.
مالک یا مشتری ، تیم مدیریت و پیمانکار. پیمانکار ساختمان ، فعالیت های ساختمانی را برنامه ریزی و هماهنگ می کند و باید پروژه را در زمان و بودجه تعیین شده به اتمام برساند. پیمانکاران ، مسئولیت کل مراحل ساخت را برعهده دارند و باید بهترین روش ها را برای اتمام پروژه ، همانطور که مشخص شده است تعیین کنند.
پیمانکاران فرعی نیز به صورت قراردادی و آزاد کار می کنند. چند تفاوت مهم بین پیمانکاران اصلی و فرعی وجود دارد. اولا ، پیمانکار اصلی ، کل پروژه را برعهده می گیرد و سپس پیمانکاران فرعی را استخدام می کند تا روی جنبه های خاص آن پروژه کار کند. بنابراین ، پیمانکاران اصلی با کارهای بزرگتر و مدیریت پروژه درگیر هستند.
در حالی که ، پیمانکاران فرعی مسئولیت کارهای خاص و تخصصی تعیین شده توسط پیمانکار اصلی را برعهده دارند. پیمانکار اصلی ، با مشتری نهایی معامله می کند. در حالی که پیمانکاران فرعی ، معمولا فقط با پیمانکارانی که قبلا کار یا پروژه کلی را تعیین کرده اند ، در ارتباط هستند.
نقش ها و وظایف خاص یک پیمانکار ساختمان
همانطور که قبلا هم ذکر شد ، یک پیمانکار ساختمان مسئولیت های متعددی دارد که بسته به قرارداد ممکن است متفاوت باشد. نقش های زیادی وجود دارد که پیمانکار خوب می تواند ، در مراحل مختلف یک پروژه به عهده بگیرد:
برنامه ریزی تمام جزئیات مهم پروژه و اجرای آن.
تعیین نیازهای مواد و تجهیزات و برنامه ریزی برای تهیه آن ها.
پیش بینی تغییرات احتمالی و ایجاد استراتژی های کاهش خطر.
پاسخگویی به هرگونه مسائل قانونی و نظارتی.
برقراری ارتباط موثر بین همه شرکت کنندگان در پروژه.
پیمانکار ساختمان ، باید بودجه را برای پروژه ساخت تعیین کند و تا آنجا که ممکن است آن را دنبال کند. بودجه ، ابزاری مفید برای پیگیری هزینه های پروژه است. زیرا پیمانکاران می توانند با مقایسه هزینه های واقعی خود با بودجه برنامه ریزی شده ، ضایعات را تشخیص دهند.