معرفی سندبلاست و رنگ آمیزی فلزات و سازه در شیراز
🔴 مجموعه سندبلاست اسلامی
🔹 مجموعه سندبلاست اسلامی یکی از بنام ترین فعالان در زمینه سندبلاست و رنگ آمیزی فلزات و سازه در شیراز می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .
🔴 معرفی اجمالی خدمات مجموعه سندبلاست اسلامی :
✅ سندبلاست و رنگ آمیزی انواع فلزات، سوله، لوله،مخازن پتروشیمی ، شرکت نفت ،گاز وانواع ماشین آلات صنعتی، سنگین و سواری
✅ به صورت ثابت و سیار
و…
🔸 با مدیریت اسلامی
🔸 شماره تماس 09378485850
🔸 شماره تماس 09178517587
🔸 شماره تماس 09173395360
🔸 آدرس شیراز – جاده کمربندی شیراز، نرسیده به شهرک صنعتی، روستای گچی، اولین فرعی سمت راست
سندبلاست چیست ؟
ساب پاشی اغلب با عنوان «سندبلاست» (Sandblast) شناخته میشود. اگرچه سندبلاست، فقط یکی از روشهای ساب پاشی است که برای تمیزکاری، پرداخت و تغییر شکل سطوح سخت مورد استفاده قرار میگیرد. به دستگاه مورد استفاده در این فرآیند، «سندبلاستر» (Sandblaster) میگویند.
ساینده چیست؟
ساینده، مادهای جامد و سخت است که معمولا به منظور پرداخت سطوح مورد استفاده قرار میگیرد. سختی بالای مواد ساینده، باعث وجود قابلیت لایهبرداری خوب در آنها شده است. سایندهها، یکی از اجزای اصلی در فرآیند سندبلاست هستند.
تاثیر مشخصات ساینده بر روی کیفیت سندبلاست چیست؟
مشخصات ساینده بر روی عمکلرد سندبلاست تاثیر مستقیم دارند. از ویژگیهای مهم سایندهها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
ابعاد: هر چه ابعاد ساینده بیشتر باشد، سطح زبرتر خواهد بود.
چگالی: چگالی پایینتر باعث نرمی بیشتر سطح میشود.
قابلیت بازیابی: امکان جمعآوری و استفاده مجدد از ساینده، هزینه فرآیند سندبلاست را کاهش میدهد.
سختی: سختی بالاتر، طول عمر و قابلیت استفاده مجدد از ساینده را بهبود میبخشد. در صورتی که چگالی و سختی بالا باشند، عمق نفوذ نیز افزایش مییابد.
شکل: ذرات کروی شکل باعث ایجاد سطح صاف/شفاف و ذرات تیز باعث ایجاد سطح زبر/کدر میشوند.
اجزای سندبلاست چه هستند؟
سیستمهای ساب پاشی معمولا از سه بخش اصلی محفظه مواد ساینده، دستگاه هدایت کننده مواد و نازل تشکیل میشوند. مشخصات دقیق دستگاه سندبلاست به کاربری مورد نظر و نوع ساینده مورد استفاده بستگی دارد. معمولا به منظور هدایت مواد ساینده درون شلنگ و پاشیدن آنها بر روی سطح از فشار هوا، نیروی گریز از مرکز یا فشار آب استفاده میشود.
فشار هوا: در این سیستم، با تولید هوای فشرده توسط کمپرسور، ساینده به صورت دهشی یا مکشی به دورن نازل منتقل شده و به روی سطح پاشیده میشود.
نیروی گریز از مرکز: در این سیستم، یک پروانه دوار با ترکیب نیروهای گریز از مرکز و اینرسی، انرژی لازم برای هدایت و پرتاب مواد ساینده بر روی سطح را فراهم میکند.
فشار آب: این سیستم، با استفاده از فشار هوا (اضافه کردن آب در نزدیکی خروجی نازل) یا فشار آب (اضافه کردن آب به محفظه)، مخلوط ماده ساینده با آب (دوغاب) را به روی سطح اعمال میکند.