معرفی دفتر طراحی صنعتی A.S.A.P در شهریار – تهران
? محمد غیاثپور
? محمد غیاثپور یکی از بنام ترین فعالان در زمینه دفتر طراحی صنعتی A.S.A.P در شهریار – تهران می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .
? معرفی اجمالی خدمات محمد غیاثپور :
✅ طراحی انواع قطعات صنعتی
✅ راکتور و مخازن
✅ سیل و یاتاقان
✅ طراحی انواع قالب
✅ نقشه لیزر و خم
✅ وایرکات
✅ انجام اپتیک و اسکن سه بعدی و طراحی ابرو نقاط
✅ مهندسیه معکوس به صورت حرفه ای
و…
? شماره تماس ↔️ در انتظار واریز وجه آگهی ↔️
? آدرس تهران.شهریار.خیابان ولیعصر .میدان امام .بلوار انقلاب.روبه روی بانک سینا بالای بانک ملی قدیم
اهمیت طراحی صنعتی در توسعه محصول چیست؟
طراحان صنعتی، جنبههایی از محصول را که با کاربر ارتباطات عاطفی برقرار میکنند به وجود میآورند. آنها تمام جنبههای طراحی محصول از جمله فرم، ابعاد و عملکرد را به یکدیگر مرتبط میسازند تا برای کاربر بهترین تجربه ممکن را خلق کنند. آنها همچنین طرحهای بصری قابل توجهی را خلق میکنند که میتوانند در برابر محک زمان دوام بیاورند. همچنین اطمینان حاصل میکنند که طراحی محصول به لحاظ ارگونومیکی برای کاربر مناسب است. این امر شامل نحوه ارتباط کاربر با عملکرد، رابط کاربری و یا زندگی با محصول است. این جنبهها در فرآیند توسعه محصول نیز بررسی میشوند.
میزان موفقیت طراحان در این امر اغلب میتواند موفقیت یک محصول در بازار را تعیین کند. سازمانهایی که طراحی صنعتی را به مراحل آخر چرخهی مهندسی یا کاملاً بیرون از آن واگذار میکنند، موفقیت را در بازار مشتری-محور جستوجو میکنند. طراحان صنعتی با چالشهای متعددی مواجه هستند. زیرا تولیدکنندگان با رقابت بیشتر و چرخههای توسعه، سریعتر از همیشه مواجه هستند. در کنار این، تعداد مصرفکنندگان افزوده و رقابت جهانی همچنان افزایش مییابد. تیمهای طراحی و مهندسی به طور فزیندهای از لحاظ جغرافیایی گسترش مییابند و عناصر طراحی و فرآیندهای مهندسی اغلب برون سپاری میشوند.
به همین ترتیب، طراح صنعتی از هر طرف مورد فشار قرار میگیرد. او باید جدا از محیط توسعه کار کند، اما محصول را، بدون اینکه سبک یا مواد را تغییر دهد، سریعتر توسعه و گسترش دهد. حتی چگونگی بستهبندی نیز میتواند بر فروش تاثیر بگذارد. نقش طراح صنعتی در فرآیند توسعه محصول، ایجاد زبان طراحی در یک محصول، و همچنین نام تجاری و هویت سازمانی است. این عوامل عناصری حیاتی از روند طراحی هستند. زیرا به گرایش بازار و اولویتهای مصرف کننده نگاه میکنند. در حالی که اکثر مردم ترجیحات خود، دوستان و خانوادهشان را درک میکنند، یک طراح صنعتی عناصر خلاق را با درک عمیقتری که از بازارها و تمایلات مردم دارد، گرد هم میآورد. در چنین بازاری که محصولات به طور فزایندهای در حال جهانی شدن هستند، این امر از همیشه بیشتر اهمیت دارد.
به منظور ارائه طرح های نوآورانه که کاربردی، قابل انعطاف و مقرون به صرفه هستند، طراحان صنعتی با نیازهای همه ذینفعان اصلی در سراسر چرخه عمر محصول، از جمله مدیریت اجرایی، بازاریابی، مهندسی و تولید، کار میکنند. یک طراح صنعتی باید بتواند گزینههای متنوع و انعطاف پذیری زیادی را از خود ارائه دهد، و به طور دقیق با مهندسین کار کند تا نحوه مدیریت هزینهها را از طریق تکنیکهای تولید، مواد یا عملکردها مدیریت کند.
برای دستیابی به این هدف، طراحی ظاهری (استایلینگ) و طراحی صنعتی باید در اوایل فرآیند توسعه محصول انجام شوند. این امر باید قادر به تغییرات مکرر باشد، زیرا فرصتهای جدید و الزامات جدید ایجاد میشوند. طراحی منحصر به فرد و طراحی ظاهری (استایلینگ)، برای شرکتها، تقریبا در تمام صنایع مزیت رقابتی قابل توجهی را به خود اختصاص میدهد. اما در بازارهای امروز، فرم، ابعاد و عملکرد به همان اندازه اهمیت دارند، زیرا عوامل حیاتی هستند که تعیینکننده تجربه مثبت مشتریان در هر بار استفاده از محصولاند. موثرترین راه برای رسیدن به این هدف این است که روند طراحی صنعتی به شدت در چرخه عمر محصول توسعه یابد.