معرفی مرکز خدمات خاک برداری ، آبرسانی ، مصالح ساختمانی و باغبانی در مشهد ، طرقبه و شاندیز
? سید حمید حسینی و سید مصطفی هاشمی
? سید حمید حسینی و سید مصطفی هاشمی یکی از بنام ترین فعالان در زمینه خدمات خاک برداری ، آبرسانی ، مصالح ساختمانی و باغبانی در مشهد ، طرقبه و شاندیز می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .
? معرفی اجمالی خدمات سید حمید حسینی و سید مصطفی هاشمی :
✅ تامین و حمل مصالح ساختمانی و مصالح باغبانی از جمله ماسه، اجر، گراویه، کود، و خاک باغچه و….
✅ خدمات گودبرداری و خاک برداری تسطیح و حمل نخاله با انواع ماشین آلات
✅ خدمات آب رسانی با تانکر های
✅ خاور ۵۰۰۰ لیتری
✅ ۱۰تن ۱۰۰۰۰ لیتری
✅ ۱۰ چرخ ۲۰۰۰۰ لیتری
و…
? شماره تماس ۰۹۳۰۶۱۳۷۶۴۳
? محدوده کاری مشهد طرقبه شاندیز
گودبرداری چیست؟
عملیات گودبرداری یا پی کنی یک عملیات خاک برداری برای کندن محل پی ساختمان است که در همه مراحل آن، آن دسته از خاکهایی که چسبندگی مناسبتری دارند، به لحاظ اقتصادی برای گودبرداری به صرفهتر هستند. گودبرداری باید بر اساس نقشه و مشخصات و دستور العمل ناظر و در ابعاد و اندازهای که در نظر گرفته شده انجام شود.
گودبرداری ساختمان چیست؟
به هر گونه عملیاتی که در آن خاکبرداری و حفاری برای برداشتن سطح طبیعی زمین انجام میشود، گودبرداری ساختمان میگویند و این گودبرداری بر اساس اهداف مختلفی انجام میشود. برای مثال خاکبرداری به منظور تخریب یک ساختمان قدیمی و ساخت سازه جدید یا حفر کانالها و مخازن زیر زمینی و رسیدن به خاک بکر.
گودبرداری ساختمان از جمله خطرناکترین کارهای عملیات خاکی در مهندسی است که به همین دلیل هم دیوارهای گود باید توسط سازه نگهبان مهاربندی شوند تا افراد و ساختمانهای اطراف از امنیت کافی برخوردار شوند.
خاکبرداری و گودبرداری چیست؟
گودبرداری که در اصطلاح عامیانه به آن خاکبرداری نیز گفته میشود، عملیاتی است که در آن خاک از سطح و همچنین عمق زمین برداشته میشود. منظور از خاکبرداری در یک عملیات ساختمانی برداشتن خاکهای محوطه، گودبرداری فنداسیون ساختمانها و محل ابنیه فنی تاسیسات و برداشتن خاک از منابع قرضه با تجهیزات، وسایل و ماشین آلات تا اندازه مورد نیازی است که در نقشههای اجرایی و دستورالعملهای مربوط وجود دارد.
هدف از گودبرداری چیست؟
انجام گودبرداری میتواند با چند هدف دنبال شود که از اصلیترین آن دستیابی به خاک سفت و بکر است و از دیگر دلایل آن عبارتند از : پایین آوردن مرکز ثقل سازه، قرارگیری فنداسیون در محل امن و دور از سیل و یخبندان به همین دلیل هم این کار، یک فعالیت ژئوتکنیکی به حساب میآید.
پایش در گودبرداری چیست؟
با توجه به اینکه با انجام عملیات خاکبرداری تعادل اولیه خاک بر هم میریزد، و با به وجود آمدن تنش در آن دچار تغییرات محسوسی میشود، همزمان با ایجاد سازه نگهبان در گود، با چند روش بر گود نظارت میشود که به شرح زیر است :
پایش چشمی:
در پایش چشمی بررسیهای دورهای به منظور شناسایی هر گونه تغییر و تحرک و جابجایی و نشت زمین و دیوار ساختمانها انجام میشود که در این روش، کارشناس پایش در چند دوره زمانی نواحی اطراف گودبرداری اعم از خیابانهای مجاور، ساختمانهای اطراف، حیاط املاک مجاور و دیوارههای آن را بررسی کرده و گزارش میکند که در این میان تهیه عکسهای دورهای نیز میتواند کمک بسیاری کند.
پایش رفتار سازه با استفاده از ابزار دقیق:
در این روش ابزار دقیقی برای تغییر شکل ایجاد شده و مقادیر آن در نقاط مناسبی از سازه نگهبان و دیوارههای گودبرداری نصب میشود که از جمله این ابزار به کرنش سنج (Strain gage) و انحراف سنج (Inclinometer) میتوان اشاره کرد که به صورت پیوسته عملیات داده برداری را انجام میدهند.
پایش رفتار سازه با روش ژئودتیک : در این روش پایش با استفاده از عملیات خاص در نقشه برداری و لوازم دقیق مهندسی مانند دوربینهای نقشه برداری و کالیبره کردن دستگاهها میزان جابجایی و تغییرات مورد سنجش قرار میگیرد.