معرفی بهترین مرکز تولید و فروش درب لولایی و کابین آسانسور در تهران ، پردیس و سراسر کشور
🔴 مجموعه بهارلو
🔹 مجموعه بهارلو یکی از بنام ترین فعالان در زمینه تولید و فروش درب لولایی و کابین آسانسور در تهران ، پردیس و سراسر کشور می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .
🔴 معرفی اجمالی خدمات مجموعه بهارلو :
✅ درب لولایی ساده و طرح دار
✅ تولید آسانسور های کششی و هیدرولیک
✅ تولید کارسلینک
✅ تولید کابین در انواع طرح ها و تزئینات ازقبیل سنگ استیل و ام دی اف
✅ انجام روکش استیل درب های اتوماتیک و لولایی
✅ اجرای پروژه های اسانسور از ۰تا صد همراه با استاندارد
✅ پخش لوازم اسانسور ازقبیل موتور ریل و فلکه و …..
✅ ارسال به کل کشور .
و…
🔸 شماره تماس ۰۹۱۳۷۳۸۷۱۱۲
کابین آسانسور چیست؟
یکی از اساسی ترین و مهم ترین قطعات در نصب آسانسور، کابین آسانسور می باشد. کابین یکی از قطعات مکانیکی آسانسور بوده که مسافران با آن در ارتباط مستقیم می باشند.
دو نکته در طراحی و ساخت کابین آسانسور:
طراحی زیبا
ایمنی مسافران
کابین آسانسور محفظه ای است که جزئی از آسانسور بوده و مسافر، بار یا هر دو را در خود جای داده و به صورت عمودی حمل می نماید و در انواع نفربر، باربر، ویلچربر، خودروبر و برانکاردبر ساخته می شود. کابین آسانسور اتاقکی فلزی است که بین فضای ریل ها، توسط یک طناب فولادی (سیم بکسل) در داخل مسیری عمودی در حال حرکت است.
کابین آسانسور دارای کف برای ایستادن مسافران، دیواره هایی برای حفاظت از مسافرین یا بار، سقف و در بسیاری از موارد درب می باشد و باید در تراز هر طبقه توقف نموده و در حین ورود و خروج مسافر یا بار در آن حد تراز باقی بماند.
کابین آسانسور از سه قسمت عمده تشکیل شده است:
چارچوب که اصطلاحا یوک نامیده می شود.
سکو که مسافرین و یا بار بر روی آن قرار می گیرند.
دیواره ها که به عنوان حفاظ بکار می روند.
یوک خود شامل سه بخش یوک بالا (cross-head)، یوک پایین (planker) و ستونهای کناری می باشد.
وجود درب برای کابین آسانسور طبق استاندارد اغلب کشورها اجباری است. نقش عمده درب کابین حفاظت از مسافرین است تا احتمالا با دیواره چاه به هنگام حرکت کابین برخورد نکنند.
در آسانسورهای کششی ممکن است سیم بکسل ها به طور مستقیم به شاسی متصل شوند و یا پس از پیچیدن به دور فلکه هرزگرد روی کابین یا زیر آن که به یوک متصل هستند، به کابین ارتباط پیدا کنند.
کفشک های لغزشی یا غلطکی در چهار گوشه کابین روی یوکها تعبیه می گردند تا کابین را در طول ریل های راهنما هدایت کنند. ساختار یوک نه تنها از نظر قدرت آن مهم است بلکه تنظیم آن باید به گونه ای باشد که از انحراف، به ویژه در هنگام استفاده از کفشکهای غلطکی مصون بماند.
اجزاء تشکیل دهنده کابین آسانسور
بدنه کابین از جنس ورق فولادی به ضخامت حداقل ۱٫۵ میلیمتر و کف و سقف آن حداقل ۲ میلیمتر می باشد. بدنه به صورت لته های به عرض ۳۰ تا ۴۰ سانتیمتر و به طول ارتفاع کابین ساخته، به یکدیگر پیچ و مهره می شوند. لبه لته ها حداقل به اندازه ۳٫۵ سانتیمتر خم شده تا ضمن امکان پیچ و مهره نمودن آنها به یکدیگر باعث تقویت بدنه نیز شود. ارتفاع مفید کابین حداقل ۲ متر می باشد.
علت ساخت بدنه به صورت قطعات کوچکتر جهت امکان سهولت نصب و مونتاژ آن در داخل چاه و همچنین باز کردن و دمونتاز آن از داخل چاه می باشد. طبق استاندارد ۸۱- EN اروپا سقف کابین باید به نحوی ساخته شود که حداقل بتواند وزن دو نفر را بدون انحراف دائمی در آن تحمل کند.
کف کابین از ورق فولادی است که ممکن است جهت کاهش سر و صدا مقداری چوب نیز در آن بکار رود. روی کف جهت تزئینات داخل کابین از سنگ گرانیت، سرامیک و یا کف پوشش ضد خش و در کابین های خودرو بر از ورق آجدار استفاده می شود. بدنه کابین نیز با توجه به کاربری آسانسور می تواند از پوشش های MDF یا استیل روی تخته های نئوپان تزئین گردد.
مشخصات کابین اسانسور:
ارتفاع درب کابین و همچنین ارتفاع مفید کابین بایستی حداقل ۲ متر باشد.
کابین باید دارای روشنایی مناسب باشد.
دیواره ها، سقف و بدنه و کفشک باید مقاوم و ضد حریق باشند.
کابین باید مجهز به سیستم ایمنی (پاراشوت) مناسب باشد.
دیواره ها، سقف و بدنه کابین می بایستی کاملا پوشیده باشد، بجز ورودی کابین، دریچه اضطراری و محل های تهویه هوا.
دیواره ها، کف، سقف و کفشکهای کابین مقاومت کافی در برابر نیروهای وارده در هنگام کارکرد عادی، عملکرد ترمز ایمنی (پاراشوت) و برخورد احتمالی روی ضربه گیرها را داشته باشند و نباید از موادی ساخته شده باشد که سریع آتش بگیرند.
هرچند که یک آسانسور از مجموعه ای از تجهیزات و قطعات فنی، مکانیکی، الکتریکی و الکترونیکی تشکیل شده است اما بخشی از آن که همیشه توسط کاربران دیده می شود کابین و درب های آسانسور است.