معرفی طراحی ، تولید و اجرا سازه های فضایی و فلزی پارس استار در اصفهان
🔴 پارس استار
🔹 پارس استار یکی از بنام ترین فعالان در زمینه طراحی ، تولید و اجرا سازه های فضایی و فلزی در اصفهان می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .
🔴 معرفی اجمالی خدمات پارس استار :
✅ طراحی ، تولید انواع سازه های فضایی ، سوله ، سایبان و ..
✅ اجرای انواع سازه های فضایی ، سوله ، سایبان و ..
و…
🔸 با مدیریت احسان بابایی مهر
🔸 شماره تماس ۰۹۱۳۳۷۵۳۹۲۹
🔸 آدرس اصفهان، امیریه
سازه فضایی چیست؟
سازه فضایی به سازه ای گفته می شود که در تشکیل آن از اجزای خرپا مانند استفاده شده است. از ویژگی های این اجزا می توان به سبک و محکم بودن آن ها اشاره کرد. استفاده از قاب های فضایی به منظور پوشش دادن دهانه هایی که تکیه گاه های کمی دارند صورت می گیرد.
آن چه که باعث استحکام بخشیدن به قاب های فضایی می شود، خرپاهای مثلثی شکل هستند که باعث می شوند لنگرهای خمشی، بارهای کششی و فشاری را به اعضای محوری خرپا منتقل کنند.
بد نیست بدانید که اگرچه سازه فضایی و سازه فضاکار به جای هم استفاده می شوند اما مفهوم آن ها از جهاتی با یکدیگر متفاوت می باشد. سازه های فضایی عموما در فضای خارجی ساخته می شوند و می توانند خود بخشی از یک سازه فضاکار باشند.
اجزای سازه فضاکار
آن چه که به عنوان پوشش در ساخت سازه های فضاکار مورد استفاده قرار می گیرد، شامل ساندویچ پانل، پلی کربنات، ورق های گالوانیزه ساده و رنگی، شیشه، عایق و سایر پوشش ها می باشد.
انواع سازه فضا کار براساس ساختار
سازه های فضا کار انواع مختلفی دارند که رایج ترین آن ها شامل شبکه های تخت، چیلیک یا قوسی، گنبدی شکل، دیسکی، هرمی، سینوسی، نیم قوس، تخت شیب دار و قوسی و غیره می باشند.
از لحاظ ساختار نیز می توان آن ها را به شبکه های دولایه در سازه فضاکار، شبکه های سه لایه در ساختار فضا کار، سازه های فضاکار چیلیکی، سازه های فضا کار گنبدی، سازه های فضاکار تاشو، سازه های فضا کار بازشو، سازه های فضاکار ماهواره ای و پل های سازه فضا کار تقسیم بندی کرد.
شبکه های دو لایه در سازه فضاکار
یکی از متداول ترین انواع سازه های فضاکار شبکه های دو لایه می باشد. در ساخت این سازه ها از دو صفحه موازی که به وسیله عناصر میانی به یکدیگر متصل شده اند، استفاده می شود.
شبکه های سه لایه در سازه فضاکار
در ساخت شبکه های سه لایه از دو صفحه در بالا و پایین و یک صفحه میانی استفاده می شود. استفاده از شبکه های سه لایه در سازه هایی با دهانه بزرگ کاربرد دارد.
سازه فضاکار چیلیکی
سازه های چیلیکی به سازه هایی اطلاق داده می شود که شبکه آن در یک جهت دارای انحنا باشد. استفاده از سازه های چیلیکی برای پوشش قسمت هایی که مستطیلی شکل هستند کاربرد دارد.
سازه فضا کار گنبدی
سازه فضا کار گنبدی به سازه هایی کفته می شود که شبکه در دو جهت دارای انحنا باشد.
سازه فضاکار تاشو
سازه های تاشو دارای قابلیت جمع شدن هستند. استفاده از این سازه در مکان هایی که با محدودیت فضا رو به رو بوده و امکان استفاده از مصالح برای ساخت سازه وجود ندارد، مناسب می باشد. برای مثال سازه سیرک ها نمونه ای از سازه های تاشو می باشد.
سازه های بادشو
در ساخت این گونه سازه ها از متریال مخصوص پلاستیکی استفاده می شود و در صورت نیاز به استفاده به کمک پمپ، باد می شوند.
سازه ماهواره ای
ساخت این گونه سازه ها در ارتفاع بوده و به شکل خرپای فضایی ساخته می شود. استفاده از سازه های ماهواره ای در خطوط انتقال نیرو به چشم می خورد.
سازه پل فضاکار
سازه پل فضا کار به به پل هایی گفته می شود که در ساخت آن ها از خرپای مرکب فضایی استفاده شده باشد.