معرفی فروش آنلاین تجهیزات آزمایشگاهی و موادشیمیایی در سراسر کشور
? فروشگاه اینترنتی آریا پیرکس
? فروشگاه اینترنتی آریا پیرکس یکی از بنام ترین فعالان در زمینه فروش آنلاین تجهیزات آزمایشگاهی و موادشیمیایی در سراسر کشور میباشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .
? معرفی اجمالی خدمات فروشگاه اینترنتی آریا پیرکس :
✅ شیشه آلات آزمایشگاهی
✅ تجهیزات
✅ موادشیمیایی
و….
? شماره تماس 09386446951
? شماره تماس 02166498162
?آدرس تهران جمهوری ،تقاطع ولیعصر
انواع شیشههای مورد استفاده برای ظروف آزمایشگاهی
جهت ساخت شیشهآلات آزمایشگاهی، از انواع مختلف شیشه استفاده میشود. هر نوع شیشه دارای ویژگیهای خاصی است که آن را برای کاربردهای مختلف مناسب میکند. در ادامه برخی از رایجترین انواع شیشه، که برای ساخت شیشهآلات آزمایشگاهی مورد استفاده قرار میگیرد را ذکر خواهیم کرد:
۱- بروسیلیکات:
رایجترین نوع شیشه مورد استفاده برای ساخت شیشهآلات آزمایشگاهی بروسیلیکات است. این نوع شیشه بهطور طبیعی شفاف است و مقاومت خوبی در برابر گرمای زیاد و شوک حرارتی دارد. این ماده از ضریب انبساط گرمایی کم و مقاومت بالایی نسبت به خوردگی برخوردار است و همین موضوع باعث شده تا شیشهآلات آزمایشگاهی که از جنس بروسیلیکات ساخته میشوند، برای اغلب کاربردهای آزمایشگاهی مناسب باشد. به طور کلی بروسیلیکات در ساخت تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی کاربرد گستردهای دارد.
با این وجود، بروسیلیکات در برابر برخی مواد شیمیایی مانند هیدروفلوئوریک اسید، اسید فسفریک و محلولهای خورنده قوی، بیاثر نیست.
۲- کوارتز:
شیشهآلات آزمایشگاهی از جنس کوارتز با نام شیشه سیلیس نیز شناخته میشوند. این ماده را میتوان یکی از واکنشناپذیرترین مواد برای ساخت شیشه آلات آزمایشگاهی به شمار برد. ظروف شیشهای از جنس سیلیس، در دمای بالای ۲۰۰۰ درجه سانتیگراد و با ذوب کردن ماسه ساخته میشوند. این ظروف شفاف بوده و خواص حرارتی ویژهای دارند. ظروف شیشهای کوارتز ضریب انبساط حرارتی کمی دارند که استفاده از آنها را در هر دمایی امکانپذیر میکند. میتوان آنها را تا دمای ۱۵۰۰۰ درجه سانتی گراد گرم کرد و سپس آن را در آب سرد قرار داد بدون اینکه ترک بخورند. بنابراین اگر نیاز دارید تا آزمایشی را در بازههای مختلف حرارتی انجام دهید، شیشهآلاتی که از جنس سیلیس ساخته میشوند، ایدهآل هستند.
این شیشه همچنین توانایی عبور طیف وسیعی از طول موجهای نور را دارد. این امر آن را برای آزمایشات مربوط به اشعه مادون قرمز و اشعه ماورا بنفش مناسب میکند.
شیشهآلات آزمایشگاهی که از جنس کوارتز ساخته میشوند برای کاربردهای مختلفی مانند اندازهگیری حجمی، نگهداری و ذخیره نمونهها یا مواد شیمیایی، مخلوط کردن مواد، آزمایشات اسپکتروفتومتری، تقطیر و کروماتوگرافی مناسب هستند.
با این وجود تجهیزات آزمایشگاهی ساخته شده از این ماده به طور قابل توجهی گرانتر از بقیه ظروف شیشهای هستند.
۳- اکتینیک:
برخی شیشهآلات آزمایشگاهی به رنگ قهوهای تیره و یا کهربایی (Amber) ساخته میشوند. این ظروف معمولا از جنس اکتینیک هستند و به منظور جلوگیری از تغییر ترکیبات شیمیایی حساس به نور توسط اشعه مادون قرمز، نور مرئی و اشعه ماورا بنفش طراحی شدهاند.
۴- سودا لایم:
برخی از شیشهالات آزمایشگاهی مانند پیپت، مزور و فلاسکهای حجمی به وفور در آزمایشگاهها مورد استفاده قرار میگیرند. برای کاهش هزینههای آزمایشگاهی میتوان این ظروف را از جنس سودا لایم تهیه کرد. شیشهآلاتی که از این جنس هستند اغلب شکننده بوده، نقطه ذوب کمی داشته و در برابر شوک حرارتی مقاومت چندانی ندارند و اغلب برای کاربردهای عمومی و به دلیل مقرون به صرفه بودنشان مورد استفاده قرار میگیرند.
۵- ظروف شیشهای سیلیکونیزه:
برخی شیشهآلات آزمایشگاهی که برای کار با نمونههای خاص مانند نوکلئیک اسیدهای تک رشتهای یا پروتئینها مورد استفاده قرار میگیرند، سیلانیزه (سیلیکونیزه) میشوند. این امر جهت جلوگیری از جذب املاح در سطوح شیشه و افزایش خاصیت آبگریز بودن آنها انجام میشود و برای کار با نمونههای چسبنده به ویژه در غلظتهای کم بسیار مهم است.