خدمات ساختمانی بنایی ، بتن ریزی ، سیمانکاری در کوچصفهان – گیلان

در گیلان ، کوچصفهان

معرفی خدمات ساختمانی بنایی ، بتن ریزی ، سیمانکاری در کوچصفهان – گیلان

🔴 حسن فتحی گراکویی

🔹 حسن فتحی گراکویی یکی از بنام ترین فعالان در زمینه انجام  می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .

 

🔴 معرفی اجمالی خدمات حسن فتحی گراکویی :

✅ انجام کلیه خدمات ساختمانی از صفر تا صد

✅ بنایی ساختمان

✅ پی کنی

✅ بتن ریزی

✅ بلوک چینی

✅ سیمانکاری پودر سنگ

✅ تمامی خورده کاری های ساخت ساختمان

و…

 

🔸 شماره تماس  ↔️ در انتظار واریز وجه آگهی ↔️

🔸 آدرس  ↔️ در انتظار واریز وجه آگهی ↔️

 

مراحل سیمانکاری نما ، دیوار و سقف چیست؟

سیمانکاری دارای مراحل گوناگونی است که این مراحل به شرح زیر میباشد :

1.صاف کردن سطح کار

قبل از آنکه بخواهیم سطح جایی را سیمان بکشیم در ابتدا باید آن سطح را کاملا صاف کنیم. صاف کردن سطح قبل از سیمان کاری هم موجب گرفتن نتیجه ی بهتر میشود و هم موجب افزایش سرعت کار میشود. در این مرحله بیشتر برجستگی هایی که امکان دارد از کارهای قبل بر روی دیوار باقی مانده باشند از بین میروند.

2.کروم بندی یا کروم کشی

کروم بندی یا کروم کشی به وسیله ی شاقول و ریسمان انجام میشود. با استفاده از این روش ضخامت اندود سیمان را یکدست میکنند. در نتیجه از شکم زدگی یا تورفتگی بعد از اتمام سیمان کشی جلوگیری میکند. برای کروم بندی ابتدا ریسمان را روی لبه ی دیوار آویزان میکنند و سپس فاصله ی بین نخ و دیوار را با سیمان پر میکنند. کروم بندی را به فصله ی دو متر به دو متر انجام میدهند تا کل دیوار تکمیل شود. در مرحله ی آخر بین هر دو کروم را سیمان کشی میکنند.

3.روش تهیه ملات سیمانی

پس از آنکه کروم ها خشک شدند سیمان کشی را آغاز میکنند. برای سیمان کشی از ماسه نرم یا پودر سنگ ، آب و سیمان استفاده میکنیم. متناسب با مقدار حجم کار ، سیمان کشی را به دو روش دستی یا ماشینی انجام میدهند. نسبت این مواد حتما باید رعایت شود و اگر رعایت نشود ملات خوبی به دست نمی آید. این نسبت به این گونه است که معمولا سه برابر سیمان ، ماسه میریزیم اما مقدار آب و سیمان باید برابر باشد.

برخی از انواع نماهای سیمانی ساختمان

1.نمای ماهوتی و تگرگی

در این نوع نما باید از لایه ای پوششی به ضخامت 2 سانتی متر که از ملات سیمان ، خاک سنگ و پودر سنگ تشکیل شده است استفاده کنند که این ملات ها پس از مخلوط شدن با استفاده از دستگاه دوغاب بر روی نمای تخته ماسه ای زده میشود. باید دقت کنیم در این نوع نما از مصالح درشت دانه استفاده نکنیم و اگر از مصالح درشت دانه استفاده کنیم سطح بسیار ناهمواری برای ما ایجاد میشود که به آن تگرگی میگویند. اما اگر از مصالحی با دانه بندی ریز استفاده کنیم ، ناهمواری های نامناسب کمتر میشود که به آن نمای ماهوتی گفته میشود.

2.نمای چکشی یا تیشه ای

برای نمای چکشی از دو لایه استفاده میکنند. لایه ی اول شامل آستری است که ضخامت آن 2 سانتی متر است. این لایه ی آستری از ملات ماسه و سیمان سفید و یا سیمان رنگی ساخته شده است. حال لایه ی دوم آن از ملات موزاییک است که دارای ضخامت 1.5 سانتی متری میباشد. لایه ی دوم را معمولا با ماله میکشند . این لایه بندهایی دارد که با شیشه پر میشود و حالتی شیشه ای به خود میگیرد.

3.نمای خراشی

برای استفاده از نمای خراشی ابتدا باید لایه ی اول یعنی آستر را با ملات و سیمان کار کنیم و سپس لایه ی دوم را با ملات ماسه ، پودر سنگ ، سیمان و خاک سنگ کار کنیم و پس از آنمقدار بسیار کمی مصالح سنگی را با ضخامت تقریبی 2 سانتی متر روی سطح ماله کشی کنیم . در نهایت باید ماله ای مخصوص روی این ودل بکشیم تا یک حالت خاش مانند روی سطح آن ایجاد شود.

این سایت هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد.
با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

آگهی های دیگر از این کاربر

آگهی های مشابه

نظرات کاربران