تولید و فروش ماهی زینتی و آکواریومی در کاشان

در اصفهان ، کاشان
کد کسب و کار : 98162

معرفی مرکز تولید و فروش ماهی زینتی و آکواریومی در کاشان

🔴 مجموعه ماهی طلایی

🔹 مجموعه ماهی طلایی یکی از بنام ترین فعالان در زمینه تولید و فروش ماهی زینتی و آکواریومی در کاشان می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .

 

🔴 معرفی اجمالی خدمات مجموعه ماهی طلایی :

✅ تولید کننده ماهی های زینتی واکواریومی که بصورت تک‌فروشی وعمده با بهترین‌کیفت وارسال به تمام نقاط ایران

✅ ماهی های از نژاد تاجدار کالیکو وتلسکپی واز جمله ماهی های اکواریومی مثل .مولی بالن .روزیبارب.سیچیلاید .کت فیش

✅ باسابقه بیش از ۱۵ سال

✅ در استخر های روباز وحوضچه های پیشرفته وسالن اکواریومی که به سه صورت تکثیر وتولید میکنیم

✅ مشاوره برای مولدها که بهتر باروردار بشه وچه غذاهایی استفاده کنن که زودتر به نتیجه برسن

و…

 

🔸 با مدیریت  محمد حسین رئوفی نیا

🔸 شماره تماس  ۰۹۱۰۴۶۱۴۸۰۸

🔸 آدرس  کاشان .راوند.کوچه سنگ خارا.انتهای کوچه سمت چپ جنب چاه امام حسین

انواع ماهیان آکواریومی از نظر شرایط نگهداری چیست؟

گروه اول: ماهی‌های غیرحساس و زرنگ؛ که این نوع ماهی‌ها به ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی خاص آب نیازی نداشته و تغذیه آسانی نیز دارند.
گروه دوم: ماهیان زرنگ و راحت؛ که از نظر تغذیه حساسیت بیشتری نسبت به ماهی‌های نوع قبل دارند ولی به ویژگی‌های خاص فیزیکی و شیمیایی نیازی ندارند.
گروه سوم: دسته سوم ماهیانی هستند که به شرایط خاص فیزیکی و شیمیایی آب نیازی ندارند ولی به لحاظ تغذیه به نگهداری و مراقبت زیادی نیاز دارند.
گروه چهارم: ماهیانی که به آب با ویژگیهای فیزیکی وشیمیایی خاص نیاز داشته و نیازهای غذایی آنها از گونه‌ای به گونه دیگر متفاوت می‌باشد. به طور کلی این نوع ماهی‌ها برای آکواریوم داران با تجربه مناسب هستند.

انتخاب ماهی برای نگهداری در آکواریوم
اکثر کسانی که نگهداری از ماهی ها را آغاز می کنند تمایل دارند از گونه های مختلف، نمونه هایی را در یک مخزن اجتماعی نگهداری کنند، ولی برای انتخاب نمونه های مناسب باید به نکات مهمی توجه داشت.

ترکیب گونه های موجود در مخزن باید از لحاظ نیازهایشان به شرایط مختلف فیزیکی و شیمیایی یکسان باشد. به عنوان مثال:

هیچگاه گونه های سردآبی را نباید همراه با گونه های گرم آبی نگهداری نمود.

هرگز ماهی هایی که نیاز به محیط اسیدی دارند را نباید با ماهی هایی که در محیط قلیایی زندگی می کنند نگهداری نمود.

بهترین کار ممکن، قراردادن ماهیان با شرایط زیستی یکسان و یا خیلی نزدیک به هم از نظر دما، میزان اسیدیته محیط، درجه سختی آب، شدت تابش نور و ویژگی‌های رفتاری (آرام یا مهاجم و درنده) با یکدیگر می‌باشد.

در ضمن باید دقت نمود که گونه های هم جنس، که تحمل یکدیگر را ندارند و به شدت می توانند با هم بجنگند در یک آکواریوم قرار نگیرند.

ماهی‌های خیلی بزرگ (هرچندآرام و صلح جو باشند) را نباید با ماهی های خیلی کوچک نگهداری نمود.

بعضی ماهی ها در صورت نگهداری تنها، رشد چندان خوبی ندارند و نیاز به زندگی اجتماعی دارند. برخی نیاز به شرایط ویژه‌تری دارند و بایستی به تنهایی نگهداری شوند.

بهتر است ماهی هایی که در سطوح مختلف زندگی می کنند را برای نگهداری در یک آکواریوم انتخاب نمود تا همه آن ها برای استفاده از یک مکان واحد با همدیگر رقابت نکنند! همچنین ترکیبی از ماهیان گیاه خوار با ماهی‌های گوشتخوار و مهاجم، استرس‌زا است و به هیچ وجه نباید آن ها را با همدیگر نگهداری نمود.

یکی از مهم ترین مسائلی که بسیاری از افراد به آن توجه ندارند، تراکم یا تعداد ماهی در واحد حجم می باشد. در صورت بالا بودن میزان تراکم، انتظار وقوع انواع بیماری های پوستی یا عفونی را باید داشت. با عدم رعایت تراکم مناسب، افزایش فضولات و پس ماندهای غذایی که با تجزیه شدن باعث مصرف اکسیژن محیط و افزایش اسیدیته آب می گردد، رفته رفته بهداشت و سلامت آب به مخاطره می‌افتد که خود زمینه‌ساز ابتلا به انواع بیماری ها خواهند بود.

مصرف کنندگان اکسیژن شامل ماهی ها، سایر آبزیان موجود در آکواریوم، تجزیه فضولات و پس مانده‌های غذایی و گیاهان (در ساعات تاریکی شب) هستند. با افزایش تراکم، میزان مصرف اکسیژن بالاتر رفته و در نتیجه در محیطی همچون آکواریوم که ظرفیت محدودی برای اکسیژن دارد، شاهد کمبود اکسیژن برای ماهی ها خواهیم بود. این در حالی است که به علت افزایش فضولات و پس مانده‌های غذایی، تجزیه آن ها نیز اکسیژن بیشتری را طلب می کند و ماهی‌ها با کمبود دو چندان اکسیژن مواجه خواهند شد، بنابراین توصیه می شود که پس مانده‌های غذایی و فضولات خیلی زود از مخزن خارج شوند.

این سایت هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد.
با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

آگهی های دیگر از این کاربر

آگهی های مشابه

نظرات کاربران