انجام خدمات سفت کاری ، سیمانکاری ، بنایی ساختمان در اهواز

در خوزستان ، اهواز

معرفی مرکز انجام خدمات سفت کاری ، سیمانکاری ، بنایی ساختمان در اهواز

🔴 محمدمحمدی

🔹 محمدمحمدی یکی از بنام ترین فعالان در زمینه انجام خدمات سفت کاری ، سیمانکاری ، بنایی ساختمان در اهواز می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .

 

🔴 معرفی اجمالی خدمات محمدمحمدی :

✅ انجام کلیه کارهای مربوط به سفت کاری

✅ سیمان کاری ،بنایی ساختمان

✅ با۵سال سابقه کار

و…

 

🔸 شماره تماس  ↔️ در انتظار واریز وجه آگهی ↔️

🔸 آدرس  اهواز

 

سفت کاری در صنعت ساختمان  چیست؟

سفت کاری ساختمان به عنوان اولین مرحله از عملیات اجرایی ساخت یک بنا می باشد که شامل کلیه کارهایی است که به شکل دهی یک ساختمان منجر می شود. در اصل مراحل سفت کاری ساختمان شامل کلیه عملیات هایی است که شکل اولیه ساختمان را تشکیل می دهند و این بنای شکل گرفته و طراحی شده در بخش نازک کاری ساختمان زیبا و قابل سکونت می شود.

سفت ‌کاری در صنعت ساختمان شامل کندن پی ساختمان , بتن‌ریزی پی ساختمان , نصب ستون‌ و بیس پلیت ها , اجرای دیوارها ،سفت کاری ساختمان، در برخی تعاریف شامل کلیه عملیات بتن ریزی، کرسی چینی، بلوکاژ، اجرای تیر و ستون و دیوارچینی و در نهایت اجرای سقف کلیه ساختمان و در برخی دیگر از تعاریف عملیات دیوار چینی و تیغه چینی می باشد.
تفاوت عملیات سفت کاری ساختمان و نازک کاری:

عملیات سفت کاری مربوط به احداث اسکلت اصلی بنا و شامل : عملیات پی کنی، ریختن بتن فونداسیون، کرسی چینی، تیر و ستون، بادبند، دیوار برشی، دیوارچینی و سقف می باشد.

عملیات نازک کاری مربوط به تزئینات ساختمان می باشد که شامل کلیه عملیات اجرایی به جز سفت کاری بوده از قبیل : اندودکاری، عایق کاری، سنگ کاری، کاشی کاری، نقاشی، برقکاری، تاسیسات، نصب در و پنجره می باشد
مراحل اجرایی سفت کاری عبارتند از :

خاکبرداری ساختمان

آماده سازی بستر و بتن مگر

بتن مگر

آرماتوربندی ونصب صفحه ستون ها

بتن ریزی

نگهداری بتن پی

خاموت بندی ستون ها

بتن ریزی ستون ها

اجرای سقف تیرچه بلوک

نگهداری بتن سقفق

 

خاکبرداری ساختمان :

آغاز هر کار بنایی ساختمان با خاکبرداری شروع میشود .عملیات خاکبرداری درواقع به هموار و هم‌شیب کردن بخشی از زمین گفته می‌شود که در آن برآمدگی‌ها برداشته می‌شود و فرورفتگی‌ها با سطح زمین هم تراز می‌شود. به عبارتی تمامی پستی و بلندی‌های زمین اصلاح می‌شود.

در عملیات خاکبرداری حداکثر تا عمق ۶۰ سانتی‌متری حفر انجام می‌شود. خاکبرداری با توجه به نوع زمین که در ادامه به آن هم اشاره خواهد شد؛ با دست یا با استفاده از ابزارهای ماشینی بزرگ یا کوچک صورت‌ می‌گیرد.انواع خاک در خاکبرداری عبارتند از:
الف. خاک دستی :

معمولا این خاکها که از لحاظ یکپارچگی و باربری جزء خاکهای غیرباربر دسته بندی میشوند در زمان خاکبرداری برای فونداسیون ساختمان ما دوباره نمایان میشوند. باید توجه نمود که این خاک قابلیت باربری ندارد و میبایست بطور کامل برداشت شود.
ب. خاک نباتی :

خاک فرسوده یا نباتی سطحی به خاکهایی که ریشه گیاهان در آن وجود داشته باشد این خاک برای تحمل بارهای وارده از طرف سازه مناسب نمی باشد.
ج. خاک بکر :

در بنایی ساختمان به خاکی که پس از خاک نباتی قرار دارد خاک طبیعی بکر میگویند توجه داشته باشید که همواره میبایست فونداسیون برروی خاک طبیعی بکر اجرا گردد.

این سایت هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد.
با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

آگهی های دیگر از این کاربر

آگهی های مشابه

نظرات کاربران