نیاز به مایلر زیر مایلر و بیل مکانیکی 300 تا 500 در کرمان – سیرجان
🔴 حمید عزیزی
🔹 جهت کار و تکمیل ماشین الات در معدن ۳ باطله برداری مسیر ۳نیم کیلومتر کامیون تنی ۷ هزار تومان و بیل مکانیکی ساعتی ۵۵۰
🔹 صبحانه نهار شام و محل اسکان
🔸 شماره تماس 09394553049
🔸 آدرس استان کرمان شهر سیرجان معدن گلگهر
بیل مکانیکی چیست و چه کاربردهایی دارد ؟
بیل مکانیکی کاربردهای گوناگونی دارد ، این ماشین در مواردی همچون حفاری های ساده ، مخصوصاً حفاری کانال ها ، انواع گود برداری ، خاک برداری ، حمل اجسام و مواد و … بکار میورد.
بیل مکانیکی چیست ؛ کاربردهای خاص
از قابلیتهای این ماشین میتوان به نصب چکش (پیکور) که بسیار پرکاربرد است اشاره کرد. نصب چکش هیدرولیکی یا پنوماتیکبجای باکت این دستگاه، این امکان را فراهم میکند که سطوح و حجمها سنگی یا بتونی را که بنا به دلایلی نمیتوان با مواد منفجرهو یا کمپرسور تخریب کرد، بهوسیله مجموعه این دو وسیله (بیل و چکش) تخریب نمود.
ضرورت استفاده از بیل مکانیکی بجای لودر
درست است که حجم باکت بیل مکانیکی کمتر از بیل لودر است ، همچنین لودر برای خاک های نرم صرفه اقتصادی بیشتری نیز از نظر زمان کارکرد و هزینه های جاری دارد ، اما نباید ازین مهم غافل شد که بیل مکانیکی با دقت بیشتری عمل کرده و مخصوصاً در گود برداری های ساختمانی در شهرها آسیب کمتری به ساختمان های جانبی میرساند.
بیل مکانیکی چیست : انواع چرخ
انواع بیل مکانیکی عبارتند از: بیل مکانیکی چرخ زنجیری و بیل مکانیکی چرخ لاستیکی که هر کدام متناسب با نوع محل کاربرد مورد استفاده قرار میگیرد مانند محیطهای کوهستانی، شهری، بیابانی و …
بیل مکانیکی چرخ لاستیکی
این ماشین موارد مصرف گسترده تری دارد و در پروژه های عمرانی شهری که معمولاً بر روی سطوح محکم تر انجام میشود ، جابه جایی سریع لازم است و رد چرخ های آن آسیب کمتری هم به خیابان ها میزند مناسب تر است.
بیل مکانیکی چرخ زنجیری – شنی دار
این وسیله معمولاً در انواع سنگین تر آن ساخته میشود ، به دلیل اصطکاک بالاتر با زمین معمولاً در شیب های تند تر و خاکهای سست تر توانمندی بیشتری دارد، به همین دلیل به طور گسترده در کار ساخت و ساز مانند حفر تراشهها، سوراخها، ساختمانها مورد استفاده قرار میگیرد.
بلند کردن و گرفتن اجسام، حرکت خاک، تخریب، لایروبی، برش دادن زمین و اجسام، خرد کردن و.. از دیگر مواری است که همواره به بیل مکانیکی زنجیری نیاز است.
شاسی چرخ زنجیری قابلیت تحرک بسیار خوبی در محل خاک برداری ایجاد میکندچراکه به دلیل سطح وسع چرخها فشار کمی بر روی خاک ایجاد میکند که امکان کار بر روی خاکهای سست را فراهم میکند.