معرفی بهترین مرکز فروش لنج باربری و صیادی در قشم
🔴 محمد ابراهیمی
🔹 محمد ابراهیمی یکی از بنام ترین فعالان در زمینه فروش لنج باربری و صیادی در قشم می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .
🔴 معرفی اجمالی خدمات محمد ابراهیمی :
✅ لنج های بار بری و صیادی
✅ در طرح و اندازهای مختلف
و…
🔸 شماره تماس ۰۹۰۵۷۹۳۹۷۹۸
انواع لنج چیست؟
۱- سَماچ :
سماچ یک نوع قایق ماهیگیری است و امروزه برروی آن موتور میبندند و کارایی اش برای ماهیگیری است و تا حدود ۵ تن ماهی در آن میریزند. سمك یا سمچ به معنای ماهی است.
۲ـ حُوری :
حوری یک نوع قایق كوچک است كه گونه های آن از ۱ تا ۱۰ نفر را با خود جابجا میکند. بیشتر از تنه های عظیم درختان و به صورت یک تكه میسازند و چون از این درختان و یا چوب ها وجود ندارد ، حوری را از چند تكه چوب كه به هم میبندند ، به وجود میآورند ظرفیت حوری كوچك ۱۰۰ و حوری بزرگ ۴۰۰ كیلو میباشد. در گذشته هر لنج ماهیگیری یا كشتی های باری یک حوری به همراه خود داشته است ، حوری یک تكه سبک تر از كتراست و در زمانهای مورد نیاز و نجات غریق زودتر از كتر آماده به دریا انداختن میشود. در زمانی كه دریا آرام است و كسی به دریا افتاده است از حوری استفاده میكنند و اگر دریا ناآرام باشد از كتر و اگر طوفانی باشد از ماشوه استفاده می کنند.
۳ـ سَمعِه :
سمعه جهازی بود كه در گذشته مورد استفاده قرار میگرفت و برای نصب بادبان بسیار مناسب بود ولی برای قراردادن موتور به بدنه اش به كار نمیخورد.
۴ـ بِتیل :
بتیل یک نوع جهاز ماهیگیری است كه در گذشته برای ماهیگیری از آن استفاده میشد.
۵ـ شُوعی :
شوعی جهازهای كوچكی بودند كه هم با بادبان حرکت میکردند و هم با پارو.. از نوع شوعی امروزه هم وجود دارد ولی بر روی آن موتور گذاشتهاند.
۶ـ كَتِر :
كتر قایق كوچكی است كه گنجایش دو یا سه نفر را دارا میباشد. در حقیقت قایق نفر بر مخصوص ناخداست ، او را در زمان درخواست به كشتی یا ساحل میرساند. در قدیم لنج های بزرگ آن را همراه میبردند تا اگر یكی از خدمه به دریا سقوط كند به وسیله آن كه وزن کمتری دارد و میشود به سرعت آن را از كشتی جدا و به دریا انداخت او را نجات دهند. قبلا اگر جهاز كتر نداشت نجار كشتی در حین مسافرت طولانی كه معمولا تا هندوستان ۲۰ روز طول میكشید یک كتر برای كشتی میساخت.
۷ـ تَشاله :
چون لنج آب خور زیادی دارد و نمیتواند كاملا به ساحل برسد بیشتر بار لنج را با تشاله كه می توانست تا نزدیک ساحل برود به مقصد می رسانده اند.