معرفی بهترین مرکز خدمات تعمیرات سقف شیروانی در سراسر گیلان
🔴 محمد فلاح
🔹 محمد فلاح یکی از بنام ترین فعالان در زمینه انجام خدمات تعمیرات سقف شیروانی در سراسر گیلان می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .
🔴 معرفی اجمالی خدمات محمد فلاح :
✅ تعمیر و تعویض انواع سقف ساختمان شیروانی ساختمان نجاری نصب انواع حلب ایرانیت قالب بندی
✅ انجام خدمات با بهترین کیفیت و در اسرع وقت در سراسر استان گیلان امکان پذیر است
و…
🔸 شماره تماس 09017334172
علت کنده شدن سقف های شیروانی ها در طوفان چیست؟
وقتی طوفان ایجاد میشود فشار هوا در زیر شیروانی زیاد میشود و در بالای شیروانی فشار هوا کم است پس اتفاقی که ایجاد میشود این است که از زیر شیروانی نیروی زیادی به ان وارد میشود تا ان را کنده و فشار هوا را متعادل کند.
اما با این حال نمیتوان گفت که تقصیر نصابان است اما اگر سقف خوب و محکم نصب نشده باشد امکان کنده شدن ان زیاد تر است همین طور اگر سقف قدیمی باشد و از قبل طوفان اماده برای ریزش یا کنده شدن باشد.
راهکارهایی برای داشتن یک سقف مقاوم در مقابل بادهای شدید و طوفان
خانه ای با پلان مربعی (و یا پلان شش ضلعی یا هشت ضلعی) با چند قاب سقف (۴یا بیشتر) در آن بارهای باد کاهش می یابد. سقف های شیروانی چند طرفه (مانند شیروانی های ۴ طرفه) عملکرد بهتری نسبت به سقف های شیروانی دو طرفه دارند. سقف های دو طرفه به دلیل هزینه کمتر ساخت رایج تر هستند، در این نوع سقف ها شیب ۳۰ درجه بهترین عملکرد را دارد.
نیروی باد در سقف همانند نیروهای بالابرنده (uplift) عمل می کنند. این حقیقت دلیل اینکه چرا اغلب در هنگام بادهای شدید سقف ورم کرده و بالا می آید، می باشد. در این مورد اتصال سقف به زیرسازی و دیوارها مهمترین مسئله است.
اتصالات قوی بین سقف و زیرسازی و بین سقف و دیوارها خوب و موثر است. خرابی های سازه ای معمولا پیشرونده هستند، وقتی که یکی از اعضای سازه ای خراب یا شکسته می شود این خرابی منجر به خرابی سایر اعضا نیز می شود و در نتیجه باعث تخریب کل سازه می شود. اتصالات عموماً آسیب پذیر هستند اما می توان با هزینه هایی آنها را مقاوم کرد.
نواحی خاصی از ساختمان مانند لبه سقف ها، گوشه ها و پیش آمدگی لبه بام ها در معرض فشار باد بیشتری هستند. با استفاده از اتصالات خاص می توان این نیروها را در سقف متعادل کرد.
جلوآمدگی های سقف در معرض نیروهای بالابرنده باد هستند که می توان منجر کبه خرابی سقف شود. در طراحی سقف مقاوم در مقابل طوفان و باد طول جلوآمدگی ها باید به ۶۰ سانتی متر محدود شود.
طراحی خانه ی مقاوم در مقابل باد شامل سازوکارهای ساده ای برای کاهش تنش های محلی باد در لبه های پایینی می شود، مانند استفاده کردن ازکتیبه های کوچک و یا استفاده از یک شبکه افقی که هم سطح با ناودانی ها در اطراف خانه قرار می گیرند.
ساخت سازه هایی که پایه آنها باز است خطر آسیب دیدن در مقابل سیل و طوفان را کاهش می دهد.
تمام بازشو ها در سقف باید قابلیت بسته و قفل شدن را قبل از بادها شدید داشته باشند.