معرفی بهترین مرکز حمل بار و اثاثیه منزل در میاندوآب – آذربایجان غربی
? احسان اسدزاده
? احسان اسدزاده یکی از بنام ترین فعالان در زمینه حمل بار و اثاثیه منزل در میاندوآب – آذربایجان غربی می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .
? معرفی اجمالی خدمات احسان اسدزاده :
✅ حمل بار وثاثیه اثاث منزل حمل جهیزیه ،یخچال ساید
✅ حمل بار به تمامی شهرها
✅ باپیکان وانت بانازلترین قیمت
و…
? شماره تماس ↔️ در انتظار واریز وجه آگهی ↔️
? آدرس آذربایجان غربی – میاندوآب
نکات حمل بار و اثاثیه منزل چیست؟
برنامهریزی کنید.
قبل از شروع به بیرون ریختن وسایل، لیستی از آنچه که در خانه جدید قطعا نیاز دارید را تهیه کنید. یعنی مواردی که به طور منظم از آنها استفاده می کنید، مانند تخت و وسایل آشپزی. برای لیست کردن وسایل مورد نیاز به فضای خانه جدید، بزرگتر و کوچکتر بودن آن توجه کنید.
اگر ممکن است برای انجام هریک از کارها یک زمان مشخص تعیین کنید. این کار به شما کمک میکند تا طبق زمان و برنامه مشخصی تمام وسایل بستهبندی شود و از فشار و استرس روز نهایی اسبابکشی هم کم شود.
وسایلی که نیاز ندارید، نگه ندارید.
هنگام بستهبندی وسایل، اگر به چیزی نیاز ندارید، آن را به خانه جدید نبرید. سعی کنید بار خود را سبک کنید. اگر قابل فروش هست، بفروشید، اگر قابل استفاده نیست دور بیندازید و اگر قابل اهدا شدن است، هدیه دهید.
از آشپزخانه شروع کنید.
آشپزخانه و وسایل آن پیچیدهترین قسمت خانه است. بستهبندی وسایل را از آنجا شروع کنید تا استرس نگیرید. جمع کردن آشپزخانه بار زیادی را از دوش شما بر میدارد. برای شروع بستهبندی وسایل بهتر است ابتدا ظروف شکستنی را بستهبندی کنید و با این کار مانع شکستن ظروف در زمان بستهبندی وسایل دیگر شوید.
وسایل خواب را آخر جمع کنید.
آخرین چیزی که جمعآوری میکنید، تختخوابها باشند. خوابیدن روی زمین در کنار وسایل در هنگام اسبابکشی، خستگی و زحمت شما را دو چندان میکند.
حواستان به وسایل آسیبپذیر باشد.
وسایلی مانند لیوانها، بشقابهای شیشهای و چینی، آینه و تابلوها، قابهای عکس، آباژور، مجسمهها، وسایل دکوری و … را پیش از قرار دادن در کارتن به وسیله نایلونهای حبابدار، کاغذ یا روزنامه بستهبندی کرده تا به هم برخورد نکنند و سپس داخل کارتن قرار دهید.
وسایل را دستهبندی کنید.
هنگام جمع کردن وسایل خانه، انواع مختلف وسایل را ابتدا دستهبندی و سپس در جعبههای جدا قرار دهید. مثلا جعبهای را به وسایل الکترونیکی و جعبه دیگر را به ابزار و پیچ و مهره اختصاص دهید. حتما نام هر بسته را روی آن بنویسید تا هنگام باز کردن گیج نشوید. این کار علاوه بر اینکه مانع آسیب دیدن وسایل میشود، از سردرگمی و گم شدن وسایل هنگام باز کردن در مکان جدید نیز جلوگیری میکند.
وسایل هم جنس را جدا کنید.
وسایل همجنس را با هم بستهبندی کنید. از دیگر نکات اصول اسبابکشی حرفهای قرار دادن وسایل مشابه و هم جنس در داخل یک کارتن است. مثلا ظروف چینی و مسی را کنار هم در داخل یک کارتن قرار ندهید.
وسایل غیرقابل بستهبندی را جدا کنید.
یکسری وسایل خانه مانند مایعات، شویندهها، لوازم آرایشی و بهداشتی هستند که بهتر است بستهبندی نشوند، زیرا هنگام جابجایی ممکن است در آن باز شود. این وسایل را جدا کنید و روز اسبابکشی داخل بار قرار ندهید. بهتر است خودتان آن را جابهجا کنید و به خانه جدید ببرید.
جعبهها سالم باشند.
برای بستهبندی وسایل از جعبهها و کارتونهای سالم استفاده کنید. زیرا کارتونهای فرسوده هنگام حمل و نقل ممکن است متلاشی شوند. ضمنا جعبه یا کارتون ممکن است هنگام جابجایی باز شوند و وسایل آسیب ببینند. حتما اطراف کارتون و خصوصا زیر آن را با چسب بزرگ محکم کنید.
اصولی بچینید.
بهتر است که وسایل شکستنی را در کارتنهای بزرگ قرار ندهید و از قرار دادن تعداد زیادی وسایل شکستنی در یک کارتن پرهیز کنید. اسباب و اثاثیه داخل کارتنها باید با اصول چیده شوند. ظروف و وسایل سنگینتر را در کف کارتن قرار دهید و وسایل سبکتر را به ترتیب در بالای آن قرار دهید.
فضاهای خالی کارتنها را پر کنید.
در کارتن وسایل شکستنی، فضاهای خالی را با تکههای کاغذ، روزنامه، حوله، پتو و … بپوشانید تا وسایل شکستنی در داخل کارتن جایی برای تکان خوردن نداشته باشند و سالم بمانند.