معرفی تخریب، گودبرداری و خاکبرداری در مشهد
🔴 محمد اصغری
🔹 محمد اصغری یکی از بنام ترین فعالان در زمینه تخریب، گودبرداری و خاکبرداری در مشهد می باشد که با ارائه خدمات با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .
🔴 معرفی اجمالی خدمات محمد اصغری :
✅ تخریب خاک برداری گود برداری
✅ گود برداری استخر کانال و فنداسیون
✅ ریگلاژ وتسطیح سازی زمین های ملکی و کشاورزی
✅ جابجایی مصالح در پروژه های سنگین
✅ باماشین آلات بابکت و خاور
✅ بیل مکانیکی و لودر وده چرخ
✅ خدمات خاک رسانی برای پر کردن فنداسیون و مسطح سازی
و….
اماده همکاری با مهندسین و معمارین گرانی در طول شبانه روز هستیم
🔸 شماره تماس 09152550603
🔸 شماره تماس 09038600575
🔸آدرس مشهد بلوار طبرسی جنوبی یا اول طبرسی 62 پلاک 50
گودبرداری چیست؟
عملیات گودبرداری یا پی کنی یک عملیات خاک برداری برای کندن محل پی ساختمان است که در همه مراحل آن، آن دسته از خاکهایی که چسبندگی مناسبتری دارند، به لحاظ اقتصادی برای گودبرداری به صرفهتر هستند. گودبرداری باید بر اساس نقشه و مشخصات و دستور العمل ناظر و در ابعاد و اندازهای که در نظر گرفته شده انجام شود.
گودبرداری ساختمان چیست؟
به هر گونه عملیاتی که در آن خاکبرداری و حفاری برای برداشتن سطح طبیعی زمین انجام میشود، گودبرداری ساختمان میگویند و این گودبرداری بر اساس اهداف مختلفی انجام میشود. برای مثال خاکبرداری به منظور تخریب یک ساختمان قدیمی و ساخت سازه جدید یا حفر کانالها و مخازن زیر زمینی و رسیدن به خاک بکر.
گودبرداری ساختمان از جمله خطرناکترین کارهای عملیات خاکی در مهندسی است که به همین دلیل هم دیوارهای گود باید توسط سازه نگهبان مهاربندی شوند تا افراد و ساختمانهای اطراف از امنیت کافی برخوردار شوند.
خاکبرداری و گودبرداری چیست؟
گودبرداری که در اصطلاح عامیانه به آن خاکبرداری نیز گفته میشود، عملیاتی است که در آن خاک از سطح و همچنین عمق زمین برداشته میشود. منظور از خاکبرداری در یک عملیات ساختمانی برداشتن خاکهای محوطه، گودبرداری فنداسیون ساختمانها و محل ابنیه فنی تاسیسات و برداشتن خاک از منابع قرضه با تجهیزات، وسایل و ماشین آلات تا اندازه مورد نیازی است که در نقشههای اجرایی و دستورالعملهای مربوط وجود دارد.
هدف از گودبرداری چیست؟
انجام گودبرداری میتواند با چند هدف دنبال شود که از اصلیترین آن دستیابی به خاک سفت و بکر است و از دیگر دلایل آن عبارتند از : پایین آوردن مرکز ثقل سازه، قرارگیری فنداسیون در محل امن و دور از سیل و یخبندان به همین دلیل هم این کار، یک فعالیت ژئوتکنیکی به حساب میآید.
پایش در گودبرداری چیست؟
با توجه به اینکه با انجام عملیات خاکبرداری تعادل اولیه خاک بر هم میریزد، و با به وجود آمدن تنش در آن دچار تغییرات محسوسی میشود، همزمان با ایجاد سازه نگهبان در گود، با چند روش بر گود نظارت میشود که به شرح زیر است :
پایش چشمی
پایش رفتار سازه با استفاده از ابزار دقیق
پایش رفتار سازه با روش ژئودتیک
گودبرداری غیر اصولی چیست؟
گودبرداری غیر اصولی همیشه و در طول سالها در صدر اخبار حوادث رونامهها بوده و این موضوع ناشی از عدم رعایت قانون در زمینه گودبرداری اصولی است.
در اجرای گودبردای افراد بسیاری مسئولیت دارند که در این میان کارفرما موظف است تا مشخصات املاک مجاور را از شهرداری اخذ کرده و در اختیار طراح بگذارد.
طراح پس از در اختیار داشتن مشخصات املاک مجاور باید یک ارزیابی اولیه از خطر گودبرداری انجام داده و چک لیستی از این خطرات را تکمیل کند تا به دنبال آن اثرات ایجاد گودبرداری بر ساختمان مجاور را ارزیابی کند و نقشههای اجرائی را در اختیار سازنده قرار دهد.
پس از طراحی نوبت به سازنده میرسد و سازنده بر اساس نقشههای طراح اقدام به گودبرداری کرده و ضوابط موجود را باید رعایت کند. اگر گودبرداری به صورت غیر اصولی انجام شده و هر گونه خسارتی به ساختمانهای اطراف و افراد وارد شود عوامل دخیل در این قضیه میتوانند در مراجع حقوقی تشکیل پرونده بدهند. از دیگر خطرات گودبردای غیر اصولی به موارد زیر نیز میتوان اشاره کرد:
سقوط کارگران یا عابر از ارتفاع
در خطر بودن وسایل و اموال داخل و خارج از گود
تامین امنیت جانی افراد داخل و خارج از گود
مسمومیت افراد که اغلب بدلیل تنفس بخارها و گازهای سمی است.
کمبود اکسیژن که منجر به خفگی میشود.
سقوط آوار و ریزش دیوار
برخورد به تاسیسات زیرزمینی (گاز، آب، برق و…) و ایجاد خسارت